Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niunieczka27

Chcę schudnąć do Sylwestra!!!

Polecane posty

Dieta kapuściana mogłabyby w porządku, gdyby jeszcze kilka składników dorzucić, dziewczyny, naprawdę na niej wytrzymujecie? Gratuluję samozaparcia, motywacji i silnej woli, ja raczej byłabym skłonna przejść na tę dietę sylwestrową, ona jest bardziej urozmaicona, przez co prostsza... Ech, ileż my musimy się nastarać, żeby być piękne ;).

Gość kassska
a jak wyglada menu sylwestrowe

Gość ksiajias
ja od dzisiaj na kopenhaska przechodze. Raz do roku ja robie i czuje sie swietnie, super da sie schudnac. powodzenia!

Gość kassska
kopenhaska mozna raz na dwa lata

Jeśli chodzi o menu wigilijne czy sylwestrowe, to trzeba stosować parę zasad, musiałabym poszukać w tej diecie sylwestrowej, chodzi o kaloryczność potraw, ich ilość, ilość wypijanych napojów, jest parę reguł, których trzeba się trzymać.

Gość tezmamusia
No proszę:) 2 kg w 3 dni:) brzmi bardzo zachęcająco!!!! Coś mi się wydaje, że w poniedziałek ostro zabieram się do dotowania na tej diecie. Kupię tylko kapustę włoska bo taka mniej wzdyma. A jak się skończy to następną zupę zrobię na kiszonej żeby mi się nie znudziło. Kupiłam jakiś czas temu spodnie w zarze w rozmiarze 38 a mam figurę gruszki. Dół zawsze mam o rozmiar większy od góry. Już się w te spodnie mieszcze ale nie leżą idealnie. Sprawdziłem w tabelach i dla mojego wzrostu idealna waga to 61,3-62,5 kg. Mój cel to 61kg!!!

Gość tezmamusia
Kurcze chyba koleżanka wymiekla... szkoda bo ją dziś planowała zacząć. cóż ją i tak walczę.

Gość tezmamusia
Kurcze chyba koleżanka wymiekla... szkoda bo ją dziś planowała zacząć. cóż ją i tak walczę.

Gość tezmamusia

Gość tezmamusia

Gość tezmamusia

Hehe też mamusia,ja nie wymiękłam,ale okazało się coś wspaniałego,że jestem w 5tc:))))))jestem MEGA SZCZĘŚLIWA bo już 5 mcy się staraliśmy,a tu sie udało SUPER!!!Tak bardzo się cieszę,w końcu upragnione 2 kreseczki poraz trzeci!!!takze narazie wszystkie dietki BAY BAY:))))do zobaczenia po ciąży,wtedy walczymy o figurkę,napewno się odezwę!!!