Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niunieczka27

Chcę schudnąć do Sylwestra!!!

Polecane posty

Witam WSZYSTKICH!!!Słuchajcie dziewczyny,kto zaczyna razem ze mną DIETĘ KAPUŚCIANĄ???myślę że razem damy radę,wsparcie jest bezcenne.Moja historia jest taka,że mam 2kę dzieci,po każdym przytylam po 30 kg,ale na szczeście mam silną wolę i po ciąży ani śladu,ważę teraz 65 kg niby przy moim wzroście ok(165)ale chciałabym przynajmniej 5 kg zlikwidować,myślę że damy radę bo po porodzie ważyłam 85:)i zrzuciłam te 20 kg dzięki diecie i wyrzeczeniach,ale warto było,teraz jestem atrakcyjną mamuśką,no ale chce się jeszcze,tak już mamy my kobiety.Dziś 1 dzień kapuścianki!!!!zaczynamy,do SYLWESTRA już niedlugo,trzeba spalac kilogramki!!!!!!Pozdrawiam!!!

Gość l.a.d.y.p.r.a.w.d.a.
sama se wpierdalaj kapuste a nie nam tu proponujesz...teraz ida swieta bedziemy sobie piec i jesc nasze slodkie i smaczne ciasta a nie...kapuste

Gość szaraaaaaaaaaaaaaaam
no tak bedziemy piec i jesc ciata

Chcesz to se zryj,ja ci nie żaluję chamska osóbko,widać chandra jesienna górą,hahah,tylko zapamiętaj to i owo MINUTĘ W USTACH 2 GODZINY W ŻOŁĄDKU I CAŁE ŻYCIE W BIODRACH!!!!!!!Założę się że odpowiedział mi jakiś tłusty wieloryb,hahah!!!

Sądzę że znajdzie się tu na forum jakaś normalna osoba,która też chce schudnąć i dba o siebie a nie wpier**** ciasta....

Gość szaraaaaaaaaaaaaaaam
no krolikiem tez nie jestem zeby kapuste wpierdzielac a ciast jem i nie tyje to sie odchudzasz a nie ja wiec kto tu co wpierdm,.a?

Gość a ja zapraszam Cię tutaj
dostaniesz na maila skuteczną dietę jednodniową, po której stracisz co najmniej 1 kg. Nie można jej jednak robić częściej niż 3 razy na tydzień! http://www.benefiter.pl/landing/dietajednodniowa/ Pozdrawiam i powodzenia!

Gość njxwgc
Ja bym chciała :) Mam ok 16 cm wzrostu i wagę w okolicach 59kg, plus minus 1-2kg. Chciałabym też tak z 4-5kg schudnąć. Mam słabą wolę niestety i ogromny pociąg do słodyczy :(

Gość njxwgc
*164cm, a nie 16 :)

ooooo super,w końcu ktoś normalny się trafił:)))może spróbujesz ze mną dietki?ja za to nie mam wogóle pociągu do słodkiego,zresztą wiem że to tylko w biodra idzie....

szaaaaaaaaaaaaaaaaraaaaammmm spadaj z tego topiku.WIESZ TO BARDZO CIEKAWE,NIE CHCESZ SIE ODCHUDZAĆ A WCHODZIĆ NA WĄTKI W TYM TEMACIE I SIE WYPOWIADASZ,WIDAC BAAAAAAAAARDZO INTERESUJE CIĘ TEN WĄTEK,PEWNIE JESTES GRUBĄ FOKA ZAJADAJĄCĄ CZIPSY PRZED TELEWIZOREM,HAHAHAH,I W DODATKU MOCNO ZAKOMPLEKSIONĄ,HAHAH

Gość kajasjsdvbvc
hmmm

Gość kajasjsdvbvc
klotnia od rana ?

Gość faalkakdmc
a do ktorego sylwestra 2013 mam rozumiec tak? bo do tego juz nie zdazysz haha

Gość faalkakdmc
bedziesz kapusta pierdziec zmien diete lepiej na inna mp marchewkowa

Witaj autorko Ja byłam na kapuściance 4 tygodnie i zleciało mi na niej kilka kg (coś około 8 z tego co pamiętem) Zupa bardzo mi smakowała i używałam do niej soli i innych przypraw mimo ze podobno nie wolno ;) Myślę ze na 100 % Ci się uda bo to fajna dieta i bardzo dobrze skomponowana. Akurat w dni kiedy ma sie ochotę na słodkie są owoce, banany, mleko, a w dni kiedy człowiek potrzebuję zjeśc "na słono" sa przewidziane warzywa i mięso. Dobrze tą dietkę wspominam i być może jeszcze wrócę jak skończę Tą którą mam teraz. A co do sylwestra to też bym chciałą zrzucić jakieś 5 kg do tego czasu.

Dziękuję za wsparcie.W końcu jakaś kompetentna osoba się wypowiedziała,bedziemy zbijać te zbedne i niechciane kg i NAPEWNO nam się uda,pozdrawiam!!!

Gość tezmamusia
No musiałam odpowiedzieć. Ja też w ciąży dużo przytylam ponad 20 kg. Dziś na wadze65 kilogramów więc identycznie jak autorka. I również chciałabym ważyć 60 kg. Czy uda się do sylwestra.... Zobaczymy:) Mam 173 cm wzrostu więc będę zadowolona nawet z 61 kg.

Gość tezmamusia
A tak przy okazji w miesiąc 5 kg to spokojnie można zgubić!!! I ro zdrowo bez jojo.

Gość 1-1-
wszystkie robicie kapusciana czy z inna dieta mozna sie przyłaczyc?

Witaj.Zapraszam wszystkie dietkujące chwalcie się rezultatami,ja dziś rano zrobiłam wielkie gały,waże 1,400 mniej niż wczoraj a mianowicie zaczynałam 65,teraz jest 63,600:)))jestem MEGA SZCZĘŚLIWA,tak wiem że na początku to woda,ale leci leci że hoho,marzenia się spełnią do Sylwestra!!!!Razem damy radę,choć ciężko jest oprzec sie pokusom!!!ale trzeba wytrzymać.

Dziewczęta, my tutaj też rozmawiamy o schudnięciu do Sylwka: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5014157&start=0 - dyskutujemy o diecie sylwestrowej, możemy się wymieniać doświadczeniami i osiagnięciami :). Kurczę, ależ przed sylwestrem jest motywacja, żeby zrzucić zbędne kilogramy, chyba nie ma w ciągu roku innej takiej okazji, żeby świetnie wyglądać... No, chyba że latem, przed rozpoczęciem sezonu plażowego, ale jednak do niego się dłużej przygotowujemy, a tu zima, ciemno, chłodno, nic nam się nie chce, tyłki rosną, a za chwilę Sylwester i zaczynamy panikować... ;) Ech...

Gość tezmamusia
Kurcze super wynik. Szczerze to nie znam tej diety więc będę wdzięczna za wskazowki !!!

też mamusia,zupka jest bardzo prosta w przygotowaniu,przesyłam Ci linka i zapraszam do przetestowania,ja kiedyś stosowałam tylko 3 dni,dluzej nie dałam rady a teraz bede twarda i wytrwam do końca Dieta kapuściana - przepis na zupę (porcja na tygodniową dietę): - główka kapusty - 6 cebul, najlepiej ze szczypiorem - 2 papryki - 6-12 pomidorów, lub 2 puszki pomidorów - pęczek selera naciowego - przyprawy: pieprz, pietruszka, curry, koper, oraz według uznania np. bazylia, czosnek, estragon. Sposób przygotowania: Pokroić warzywa, kapustę poszatkować, pomidory obrać ze skórki. Jarzyny wrzucić do garnka i zalać gotowaną wodą. Gotować do momentu, aż zmiękną, przyprawić. UWAGA! Przepis na zupę kapuścianą wykonaj ściśle z podanymi wskazówkami! Zupy nie można solić ani wzbogacać jej tłuszczami czy bulionami. Dieta kapuściana - jak jeść i chudnąć? Zupę kapuścianą (przepis powyżej) możesz jeść w dowolnych ilościach i o dowolnych porach. Całość trzymaj w lodówce i podgrzewaj tylko poszczególne porcje. 1. dzień - jemy zupę kapuścianą (im więcej, tym lepiej) - owoce (jabłka, pomarańcze, arbuz, melon) - 2 litry wody niegazowanej 2. dzień: - jemy zupę kapuścianą - warzywa (oprócz kukurydzy, groszku, fasoli) - żadnych owoców - 2 litry wody niegazowanej 3. dzień: - jemy zupę kapuścianą - warzywa (marchew, brukselka, kalafior, ogórki) - owoce (melon, jabłka, arbuz, oprócz bananów) - 2 litry wody . dzień: - jemy zupę kapuścianą - 4-5 bananów - woda niegazowana, odtłuszczone mleko (2 litry) 5. dzień: - jemy zupę kapuścianą - 20 dag mięsa (chuda wołowina, pierś kurczaka) - 6 pomidorów - 2 litry wody niegazowanej 6. dzień: - jemy zupę kapuścianą - mięso lub ryba - warzywa zielone w dowolnej ilości - 2 litry wody niegazowanej 7. dzień: - jemy zupę kapuścianą - ryż brązowy lub kasza (dozwolona z cynamonem i owocami) - warzywa - 2 litry wody, soki niesłodzone owocowe i warzywne Dieta kapuściana - ZAKAZY W czasie stosowania diety nie wolno używać soli, tłuszczu, cukru, spożywać produktów zbożowych, pieczywa, pić napojów gazowanych i alkoholu oraz potraw smażonych. Dieta kapuściana - NAKAZY Musisz dużo pić - co najmniej 2 litry niegazowanej wody i płynów: gorzką herbatę , zioła, kawę (bez cukru), soki owocowe, chude mleko.

To ja miałam inny przepis: zupa: kapusta jakakolwiek moze byc białą czerwona wloska kiszona itd, najlepsza zwykła biała do tego puszka pomidorów albo słoiczek koncentratu 3 cebule mozna dodac paprykę ale nie trzeba i tak jej nie czuć wcale. całosc gotowalam baardzo dugo i miksowałam na krem potem go doprawialam jak mialam ochote raz chili raz pieprzem innym razem curry lub przyprawą do glaszu. Solilam odrobinę 1 dzien owoce- ja jadłam jablka plus zupa 2 dzien warzywa na kolacje dwa pieczone ziemniaki z maslem (nakłuwalam ziemniaki i wsadzalam do mikrofali, potem na pół troche soli i masła pycha) no i zupa do woli 3 dzien warzywa ale bez ziemniaków wiec jadłam brokuły i pomidory, zupa 4 dzien banany max 3 i do woli mleka 0% (piłam 0,5) no i zupa 5 dzień owoce i warzywa ale bez ziemniaków, zupa 6 i 7 dzień to było mięso plus warzywa plus zupa. Mięso to albo ryba albo wołowina gotowana albo kurczak gotowany czy pieczony, nie smazony. No i zupa.

o nie tak 6 dnia mieso a 7 ryz brazowy (1/2 torebki) i warzywa i tu jadłam ryz plus mieszankę chińską tylko ja gotowałam nie smazyłam na patelni.

Gość tezmamusia
I dieta trwa tylko tydzień? Ją się na nią pisze tylko zacznę od poniedziałku.Kurcze gdyby w 3 tygodnie ubyło mi 4 kilo byłabym zachwycona!!!!!

Przy tej diecie w tydzien chudniesz 3-6kg,bywały przypadki ze więcej niektóre osóbki chudły,a w dwa jeszcze więcej:)))ja będę się ważyła codziennie,zobaczysz rezultaty,może Cię to zmobilizuje,ja planuję powtórzyć 2 raz po 2-3 dniach przerwy,a więc bedziemy dietkować razem.Zapraszam i życzę powodzenia w utracie zbędnego sadełka:)