Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZakochanaAnna

Nie chce nawet slyszec o jego dziecku..

Polecane posty

Gość ZakochanaAnna

Jestem z facetem od 1,5roku. On niestety ma dziecko ze swoja byla. Nie wiem czemu,ale go nienawidze, nie chce o nim slyszec. Nie akceptuje go i nigdy nie bede akceptowala, jest to dziecko tej żmij ktora niejednokrotnie mi ublizala z zazdrosci ze on teraz jest ze mna.

Jest też dzieckiem twojego faceta,którego podobno kochasz...poza tym dziecko Ci nic nie zrobiło.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ciekawe czy gdyby teraz ona zrobila sobie dzieciaka z innym to czy jej obecny partner tez pokochal to dziecko, bo przeciez to dziecko kobiety ktora kocha hahaha

Gość tak sobie myślę, że...
skoro nie akceptujesz dziecka swojego faceta to po co jesteś z jego ojcem? Twój facet będzie miał zawsze kontakt ze swoim dzieckiem,więc albo zaakceptujesz to dziecko albo będziecie się o nie kłócić.

Gość ZakochanaAnna
Jestem z nim bo go kocham, odpowiada mi jako mezczyzna, pasujemy do siebie

Rozpadnie Ci się ten zwiazek predzej czy pozniej jesli nie zaakceptujesz tego ze on juz się z kims rozmnozyl. I kocha dziecko najbardziej na swiecie. I pewnie szacunek do matki dziecka tez ma. Dziecko będzie z nim do konca zycia. Prędzej on Ciebie się pozbędzie niz Ty bedziesz mieszac miedzy nim a jego dzieckiem. I znajdzie sobie kogos kto mu problemow nie bedzie robic.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
latwiej bedzie jezeli facet nauczy sie zyc przyszloscia z nowa kobieta a nie wciaz zadreczac swoja przeszloscia. Nikt mu nie broni kontaktu z dzieciakiem, ale dlaczego wszyscy wymagaja od dziewczyny, zeby akceptowala wszystko, a od faceta nie wymaga sie juz nic i kazde po dupie calowac bo ma dziecko. To on jest tutaj wadliwym towarem, ma dzieciora z inna, a dziewczyna ma pusta karte i to o nia powinien zabiegac ten facet a nie odwrotnie

XXXX-gdyby teraz zaszła w ciążę z innym to zdradziłaby swojego faceta.Są to 2 inne sytuacje i nie ma co porównywać.Skoro facet ma dziecko z byłą i od początku Autorce ten fakt nie pasował to po co zawraca głowę temu facetowi??