Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mitulinka

Mężczyzna nie chce zrobić pierwszego kroku. Co dalej?

Polecane posty

No a co mowilam? Ze tylko kolezenstwo tutaj wchoodzi w gre. Pozostaja pytania- skoro ma kobiete, po co i czego szuka na portalu RANDKOWYM, czemu jej nie poznalas, skoro jestes niewinna kolezanka?, dlaczego na poczatku nie powiedzial Ci o wszystkim skoro mial niewinne zamiary? I dlaczego z Toba spedzal czas (kino, teatr) zamiast ze swoja kobieta? Facet jest pojebany. Oby wkrotce ta jego kobieta takze przekonala sie o tym:O:O

Gość dasztonion
może akurat przeżywał kryzys w związku i chciał spojrzeć na sprawy z perspektywy... wbrew pozorom spotykanie się z innymi kobietami i niezobowiązujący seks są dla mężczyzn niezbędne a nawet wzbogacają ich związek ze stałą partnerką, o ile ona o tym nie wie... oczywiście kobiety tego nie rozumieją, ale taka jest nasza natura i taka jest prawda

Gość abe44
a na czym to "wzbogacenie" polega? Bo ja jakos nie mogę załapać

przeczytalam caly topik i stwierdzam ze facet byl porabany-skoro kocha inna to po co z toba tracil czas? ja bym mu powiedziala zeby mnie cmoknal....

Gość Wykształcony z miasta
Zabawny zbieg okoliczności. I dobrze tak autorce, że tak długo przeciągała tę ważną rozmowę. Brak słów.

Gość krok następny
"Mężczyzna nie chce zrobić pierwszego kroku. Co dalej?" zjawisko spotykane podpowiedź jest prosta - zrób ty - juz zrobiłam - i co? - i nic" W następnym kroku złap go za krok i przymuś.