Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żyrafa155

Silne kłucie w odbytnicy i pęcherzu moczowym po cc

Polecane posty

Gość żyrafa155

Czy ktoś miał podobne objawy po cesarce? miałam cesarkę 26.11.2012 i bardzo niepokoją mnie objawy jakie mam,nic nie jest napisane w necie o takich powikłaniach. Zaraz po wyjściu ze szpitala zaczęło mnie mocno kłuć w dole brzucha i pęcherzu moczowym,przy sikaniu najmocniej. Podejrzewam że to może byc zapalenie pęcherza moczowego,dlatego od soboty biorę furagin(na pieczenie cewki pomaga natomiast to kłucie nadal się utrzymuje),do tego doszło mi bardzo silne kłucie i takie jakby rozpieranie(jakby mi ktoś wpompował powietrze do odbytnicy i jelita grubego). To kłucie nasila się przy siedzeniu,chodzeniu,wstawaniu,a gdy sikam lub się załatwiam to zęby zaciskam z tego bólu. Martwię się bo nie wiem czy to jest normalne czy coś jest nie tak z tymi jelitami i pęcherzem...

Gość zau
A co lekarz na to?

Gość żyrafa155
nie byłam jeszcze u lekarza,dopiero co wyszłam ze szpitala

Gość młoda żona ułożona
idź do lekarza najlepiej innego niż robił cesarkę!!

Gość zau
No ale przecież możesz choć telefonicznie się skonsultować.

Gość doo autorki
idz do lekarza na jelita są naprawdę skutecznee leki mi dali jakiś zastrzyk jeszcze w szpitalu a pęcherz sam mi przeszedł po jakiś 2 tygodniach :-(

Ja miałam silne kłucie pęcherza moczowego i cewki...okazało się że zapalenie pęcherza i cewki też właśnie...:(Leczyłam to trzy tygodnie...:(:(Ale na szczęście jelita i odbyt w porządku....Nie poradzę za wiele...Polecam jak najszybszą wizytę u lekarza bądź w szpitalu właśnie!!!!!Niech zrobią usg czy wsio w porządku

Gość żyrafa155
dzieki za odp. dzisiaj była akurat pielegniarka srodowiskowa na wizycie w domu i powiedziala,ze jak nie ustapi to moge wezwac lekarza rodzinnego na wizyte domowa i chyba tak zrobie

Mnie trochę bolał pęcherz i lekarz powiedział, że podrażnienie przez cewnik, samo minęło