lenkaaax3 0 Napisano Grudzień 4, 2012 Czy ta druga delikatna kreseczka na teście ciążowym oznacza od razu ciąże? Od jednych słyszałam, że tak, a za to od drugich, że nie i że ona często po prostu jest na testach ciążowych od tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dlkdkldkldkld Napisano Grudzień 4, 2012 Tak , ta druga kreska często jest po prostu od tak - jak jesteś w ciąży proste : dwie kreski - jesteś w ciąży jedna kreska - nie jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tiruturuaa Napisano Grudzień 4, 2012 druga jest gruba ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenkaaax3 0 Napisano Grudzień 4, 2012 No, ale często jest tak, że jeśli kreska jest strasznie słaba, to nie jest się w ciąży ; ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenkaaax3 0 Napisano Grudzień 4, 2012 Nie, właśnie chuda :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja w 29 dniu cyklu Napisano Grudzień 4, 2012 miałam cieniutką bladą kreskę widoczną praktycznie pod światlo. Po kilku dniach wykonałam kolejny test- kreska blada, gruba widoczna po kilkudziesięciu sekundach( w moim przypadku oznaczała ciąże). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tiruturuaa Napisano Grudzień 4, 2012 a który dzień cyklu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenkaaax3 0 Napisano Grudzień 4, 2012 Ja pytam tak ogólnie :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tiruturuaa Napisano Grudzień 4, 2012 to po co Ci odpowiedz ? o.O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenkaaax3 0 Napisano Grudzień 4, 2012 No jeśli pytam, to widocznie jest mi potrzebna ; ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenkaaax3 0 Napisano Grudzień 4, 2012 No jeśli pytam, to widocznie jest mi potrzebna ; ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zrobisz badanie Napisano Grudzień 4, 2012 krwi- to będziesz wiedzieć. Chyba, że nie o Twoją kreskę chodzi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach