Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jednawielkaniewiadoma

czy to objawy ciąży?

Polecane posty

Witam wszystkie forumowiczki, mam do Was pytanie bo sama nie wiem co o tym myśleć... Współżyłam 27 października, używając prezerwatywy... Jakiś tydzień później zaczęłam mieć upławy śluzu z krwią, które trwały dwa tygodnie... wszystko ustało i teraz od jakiś 4 dni tj. od 1 grudnia mam taki jakby lekki ślinotok i dziwne burczenie w brzuchu. Oprócz tego żadnych innych objawów. Jeśli chodzi o okres to mam bardzo nieregularny, ostatnio może we wrześniu (problemy hormonalne) i nie mogę przez to ocenić swoich dni płodnych. Proszę o pomoc bo już sama nie wiem co mam myśleć. Aaa no i robiłam 3 testy... Jeden po 4 tygodniach negatywny... jeden po 5 negatywny i wczoraj kolejny negatywny...

Gość kroplla
nie jestes w ciazy

jutro idę. ale nie wiem na co się przygotowywać więc pytam Was, może ktoś miał podobnie...

kroplla: miałaś podobnie? po czym tak sądzisz że nie jestem? przepraszam, że tak wypytuję może trochę głupie pytania, ale strasznie się denerwuje...

Gość qwer
uzywalas gumek,3 testy negatywne.TAK JESTES W CIAZY

qwer: to nie jest aż takie śmieszne jak sądzisz. zdarza się że testy wykazują błędnie, gumka może pęknąć a objawy wskazują na ciążę...pytam Was forumowiczki bo może ktoś miał podobne objawy... Przepraszam jeśli kogoś uraziłam swoim pytaniem.

Gość kroplla
4ty i 5ty tydzien po stosunku to test juz jest wiarygodny poza tym prezerwatywa.

Hej,hej! Mam od dwóch dni mam straszne boleści głowy,mdłości rano i wieczorem,ale bez wymiotów. Czy możliwe,że mogę być w ciąży??? A i spóźnia mi się okres dwa dni. Kilka dni temu zrobiłam test i wyszedł negatywny,może za wcześnie,nie wiem...

Gość Ktokolwiek widział ktokolwiek
Wezmę magiczna kule i wam odpowiem :O

Wy myślicie,że tutaj siedzą wróżki,albo ginekolodzy którzy przez internet powiedzą wam czy w ciąży jesteście? A może jeszcze który tydzień,i jaka płeć?