Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzynka21

Czy to ciąża?

Polecane posty

Hej mam pytanie w ostatnim miesiącu mam silne zmęczenie, senność, zawroty głowy i uczucie że zaraz zemdleje. Do tego ból w podbrzuszu. Jestem po okresie był mniej obfity niż zawsze. Przez cały miesiąć zmienny nastrój, do tego zwiększony apetyt. Czy to może oznaczać ciąże?

Gość ehhhhheheh
no... raczej !

Gość ehhhhheheh
bo niby skad mamy to wiedziec? glupie pytanie - glupia odpowiedz ! zrob test ciazowy to bedziesz wiedziala i miala pewnosc ! albo test krwi to bedziesz miala jeszcze wieksza pewnosc ! albo do lekarza to juz na bank bedziesz wiedziala czy jestes w tej ciazy czy nie. objawy pasuja do objawow ciazowych ale to moze byc rowniez masa innych czynnikow czy chorob ktore moglby je wywolac. czy ta odpowiedz bardziej Cie satysfakcjonuje?

Gość wredniucha05
""02.12.12r.-67kg/ wzrost 169 Cel I-60kg Cel II- 55Kg "" no to teraz twoje cele poszły w piz...du

nie nie spoko tak napisałam bo mam takie podejrzenia jutro mam lekarza ale ogólnego z rana zrobię jeszcze test dzięki:)

Gość ehhhhheheh
jesli to ciaza planowana / chciala to zycze Ci powidzenia i mam nadzieje, ze jutro zobaczysz dwie kreseczki

Gość ehhhhheheh
chciana *

Gość aleeeeeeeeee ubaw
wredniucha05 Hahahahhah dobre o bylo :D

hmm nie planowana :/ jeden test robiłam ale tydz gdzieś po stosunku to już z mc temu i był negatywny no ale to trochę za wcześnie było.

Gość accapulcco
:D wredniucha

Gość ehhhhheheh
no to troche za wczesnie bylo, ale jutro powinno juz na pewno wykazac prawidlowo, jesli jestes to ujrzysz dwie kreski :)