Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzaaaa76353

obsesyjna milosc

Polecane posty

Gość zuzaaaa76353

Jestem z moim chlopakiem ponad pol roku. Niestety mieszkamy jakies 200 km od siebie i widzimy sie tylko w weekendy. Od jakis 2 miesiecy mam jakas obsesje. A wszystko zaczelo sie od tego gdy zobaczylam w jego tel zdjecia bylej i kilka jej rzeczy w szafce. Od razu zaczely sie podejrzenia czemu on jest ze mna,czy on mnie kocha, czy nie jestem tylko po to zeby o niej zapomnial? Caly czas mnie zapewnia ze kocha tylko mnie i ze nawet o niej nie mysli, ze ona dla niego nie istnieje a wrecz jej nienawidzi i zebym nie zadawala takich pytan bo nawet nie wiem co ona mu zrobila. Gdy pomalu zaczelam zapominac, nagle nazwal mnie jej imieniem..., Bardzo mnie przepraszal, powiedzial ze nie chcial i ze nie wie czemu tak powiedzial... Co mam o tym sadzic? Czy on nadal ja kocha? W nocy miewam nawet koszmary, budze sie z lekiem i zastanawiam sie co on robi, czy mnie przypadkiem nie zdradza albo nie pisze z nia... Co mam robic? Prosze o pomoc!

Gość zuzaaaa76353
prosze o pomoc

Gość kropkakreska
Przede wszystkim wyluzowac,bo nie masz na to wplywu,co robi lub zrobi.Po co sie zdreczac?Im mniej sie wie,tym lepiej spi:PWyjdzie w "praniu"co robi podczas Twojej nieobecnosci.Klamstwo ma zawsze krotkie nozki.

Gość zuzaaaa76353
no niby tak, ale martwie sie bardzo,kocham go bardzo i nie wyobrazam sobie zycia bez niego, ale zastanawiam sie tez czy on mnie w oogle kocha? Co zrobic by sie o tym przekonac?

Gość kropkakreska
Wiesz,milosc na odleglosc sie nie sprawdza.Wiem to z doswiadczenia,ale wyjatki bywaja.Milosc,to zabieganie o ta osobe,to szacunek,lojalnosc,szczerosc.Ktos ,kto kocha falszywie bedzie Cie ranic,klamac itp.

Gość zuzaaaa76353
wlasnie planujemy przeprowadzke ale nie wiem co to teraz bedzie...

Gość pomocy ludziska
jesli tego nie czujesz, ze chcesz odpusc sobie, inaczej narobisz sobie wiekszych problemow, uwierz mi kobieca intuicja bardzo rzadko sie myli..

Gość zuzaaaa76353
chce z nim mieszkac, chce z nim byc ale bo0je sie ze on mnie nie kocha, ze mysli o temtej

Gość pomocy ludziska
chyba, ze chcesz namiary do wrozki, tak sie sklada, ze znam swietna :)

Gość zuzaaaa76353
jasne ze chce ;)

Gość pomocy ludziska
to pisz na abbypl@buziaczek.pl

Gość zuzaaaa76353
dzieki, a jest mozliwosc powrozyc telefonicznie?

Gość pomocy ludziska
tak