Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszelkaszel

pytanie dotyczące kaszlu dziecka-pomocy:(

Polecane posty

Gość kaszelkaszel

dziewczyny, pomózcie mi, mój synek ma 10 miesięcy, od niedzieli zaczął pokasływać, byłam w aptece i kupiłam krople na suchy kaszel-SINECOD, teraz juz kaszel mu sie odrywa, powinnam nadal podawac te krople, czy teraz cos na kaszel mokry????, pomocy, błagam.

Gość kaszelkaszel
prosze, pomóżcie mi:(

Gość tortillla
tak koniecznie odstaw krople bo one hamuja kaszel, a mokrego nie wolno hamowac bo to grozi jeszcze wieksza infekcja! teraz podaj cos wykrztusnego

Gość tortillla
aaa i trzeba oklepywac po podaniu syropu

Gość kaszelkaszel
oki, dziekuję za pomoc. a co polecasz teraz na ten mokry kaszel???cos skutecznego bym chciala

Gość kaszelkaszel
tak, tak, oklepuje go.

Gość tortillla
Nie wiem co mozna podawac tak malemu dziecku, moj syn narazie bierze ten sinecod, a potem dostane ambrosol, ale on ma 3 lata Najlepiej sie spytac w aptece

Gość kaszelkaszel
no właśnie mąż sie wyrwał z pracy i pojechał do apteki, mam nadzieje, że nic sie nie stanie jak podałam synkowi jeszcze wczoraj te krople na suchy kaszel, a w zasadzie od wczraj sie odrywał????

Gość tortillla
Nie, no chyba nic sie nie stało :)

Gość kaszelkaszel
chyba??kurcze, jestem największą panikara na świecie, nie strasz mnie...:( za chwile podam malemu coś wyksztusnego i mam nadzieję, że mu szybko minie, bo ośiwieje...

Gość Adela850
Jesli mu sie ladnie wszystko odrywa, to nawet bez syropu sie obejdzie. Odrywajacy sie kaszel jest oznaka, ze organizm sobie radzi z choroba. I musi sie wszystko oderwac, bo inaczej moze zejsc na oskrzela i pluca. Ale nie martw sie, jesli sie odrywa, to wszystko jest na dobrej drodze :-). poprostu potraktuj to jako etap zdrowienia i sie nie denerwuj. Poklepuj jak kaszle. Czasami wtedy nawet slychac jak sie odrywa.

Gość kaszelkaszel
Adela--Bardzo Ci dziękuję!! oklepuje synka i będe obserwowała, musze troche wyluzować z moimi nerwami, bo naprawde zejde...

Gość Adela850
jesli mu sie dalej odrywa, to znaczy ze syrop mu nie zaszkodzil :-) nie siwiej ;-) Oklepuj go, to przynienie wiekszy rezultat niz syrop.

Gość Żeby się nie okazały to oskrze
oskrzela. Siedzisz z dzieckiem w domu,kaszel nie przechodzi. Idziesz do lekarza a tam się dowiadujesz,że to oskrzela.