Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamil Pach

Jestem młodym, początkującym gejem i szukam panów o podobnej orientacji

Polecane posty

Gość feretere33
i szukasz tych panów na portalu dla kobiet? to może jeszcze spróbuj szczęścia w przychodni ginekologicznej..

Gość Andrzej Sumka-Klopsik
Co chcesz wiedzieć młodzieńcze?

Odczuwam pociąg do chłopców, mężczyzn... Jeszcze nie próbowałem, nie zacząłem nic z tym robić. Sam nie wiem, nie wiem jak to jest, jak kogoś poznać by zacząć, co robić. Mam 17 lat.

No to kolego mają tu rację, tu nie znajdziesz gejów, jeśli już to na portalu O2 :-)

Gość jestem gejem
i znalazłem cząstkę kobecości w sobie ,od roku tak jest :)Napiszę

Gość jestem gejem
a ja noszę czasem damskie ubrania:)

Gość prawie magik
Potrafię dosięgnąć ustami do swojego penisa i zaspokoić się oralnie. Ma ktoś tak? :P

Gość WYPAŁUJ SIĘ
ośla pało :D

Gość 20latbezdoświadczenia
czesć nie lubie określenia gej, bi czy hetero, wydaje mi się że to zależy od nastawienia i psychiki oraz otoczenia. Chciałbym spróbować z chłopakiem młodszym albo w moim wieku. Czemu nie? Jeżeli ktoś zainteresowany, piszcie, możemy po prostu pogadać, wymienić się doświadczeniami, a potem zobaczymy. thx

Gość Tomekkk9
Podaj maila :)

Gość kamela mmm
Gdybym była facetem to chciałabym być gejem.

Gość gość
wypad cioto !

Gość mlody 2018
witaj jestem mlodym chlopakiem geyem z mazowsza - spotkajmy sie we dwuch dzis razem w miejscowoscj zakrert przy trasie na lublin i minsk maz we dwuch ty i ja na przystanku ztm w kierunku minsk maz razem ty i ja , lubie ubranego chlopaka , biala koszula , spodnie garniturowe , buty pantofle , kurtka flayers nowa , spotkajmy sie we dwuch dzis na przystanku ztm w kierunku minsk maz , ogdz 12.00 w poludnie dzis razem , ja bede czekal na ciebie na przystanku ztm kierunku minsk maz napewno .. czekam na twoja odpowiedz przyjazdu ...

Gość gosc

gosc - spotkam sie mlodym chlopakiem geyem w miejscowoscij sulejowek na przystanku ztm na ulicy piulsudskiego na przystanku drobiarska 02 w kierunki zakretu w sulejowku na ulicy piulsudskiego przystanek ztm drobiarska 02 w kierunku zakretu - dojazd autobusem linij 173 ztm od dw . wschodniego pkp do milosnej starej . wysjasc na przystanku drobiarska 02 ztm w sulejowku , spotkanie we dwuch razem chlopakow . bedziesz ubrany biala podkoszulka , bila koszula ,spodnie garniturowe , buty dowolne , kurtka flayers nowa spotkanie we wtorek ogdz 11.00 we dwuch na przystanku drobiarska 02 ztm , ulica piulsudskiego sulejowek . , przystane pamietaj - drobiarska 02  ztm w kierunku zakretu .. dojedziesz autobusem linij 173 ztm . do sulejowka na ulice piulsudskiego - przystanek ztmdrobiarska 02 ztm , wysjadziesz na przystanku drobiarska 02 ztm na zadanie w piatek 17.05 .2019 roku godz 11.00 ..

Gość gość

Jestem przy przystanku przy kamieniu. Do Drobiarskiej mam 2 przystanki słodziaczku. Już do Ciebie jadę. 173 będzie za 5 min.

Gość Homologacja
Dnia 5.12.2012 o 11:51, Kamil Pach napisał:

Odczuwam pociąg do chłopców, mężczyzn... Jeszcze nie próbowałem, nie zacząłem nic z tym robić. Sam nie wiem, nie wiem jak to jest, jak kogoś poznać by zacząć, co robić. Mam 17 lat.

Ehh kolejny zakażonych gejowym  wirusem..  

Nic do homo nie mam, ale nie macie jakiś swoich portali?

Tu raczej nikt was nie chce.

Gość mlody xxxx

gosc - spotkam sie mlodym chlopakiem geyem w miejscowoscij sulejowek na przystanku ztm na ulicy piulsudskiego na przystanku drobiarska 02 w kierunki zakretu w sulejowku na ulicy piulsudskiego przystanek ztm drobiarska 02 w kierunku zakretu - dojazd autobusem linij 173 ztm od dw . wschodniego pkp do milosnej starej . wysjasc na przystanku drobiarska 02 ztm w sulejowku , spotkanie we dwuch razem chlopakow . bedziesz ubrany biala podkoszulka , bila koszula ,spodnie garniturowe , buty dowolne , kurtka flayers nowa spotkanie w piatek 17.05 .2019 roku piatek godz 11. 00 . przed poludniem , badz ubrany biala koszula , spodnie garniturowe , buty pantofle , kurtak flayers nowa , ja bede czekal na ciebie osobiscie zabiore cie do swego domu mlody chlopaku ...

Gość gosc

czes mlody chlopaku spotkajmy sie dzis we dwuch razem umnie w miejscosci sulejowek na ulicy , drobiarskiej i ul . zeromskiego we dwuch mlodych chlopakow razem na spokojnie , badz ubrany bila koszula , spodnie garniturowe  , buty pantofle godz 12.00 . ja bede czekal na ciebie , chce cie zabrac do swego domu . mlody dasz sie ubrac w kurtke flayers nowa ...

Gość Gość

Mam w domu dwa psy wyja jak opetane z braku sexu może je przelecisz,🤣🤣🤣🤣🤣

Gość gosc 2019

czes mlody chlopaku spotkajmy sie jutro we dwuch razem mlodych chlopakow umnie w miejscowosci sulejowek przed poludniem o gdz 10.00 rano na ulicy piulsudskiego na przystanku ztm drobiarska 02 ztm na zadanie , wysjadziesz z autobusu linij 173 ztm , badz ubrany w odzierz bila koszula , spodnie , garniturowe , buty pantofle , badz jutro na przystanku drobiarska 02 ztm na pewno na przystanku drobiarska 02 ztm na zadanie , i skrec w ulice drobiarska z ulicy piulsudskiego  w ulice drobiarska , i czekaj namnie , ja bede czekal na ciebie napewno na ulicy drobiarska przy sklepie ogrodniczym , na ulicy drobiarskiej napewno , bede mila zesoba kurtke flayers dla ciebie aby cie ubrac w nia zabiore cie do swego domu bede mila pusty dom dlanas obu tylko mlody chlopaku ...

Gość gosc

czes mlody chlopaku spotkajmy sie jutro we dwuch razem mlodych chlopakow umnie w miejscowosci sulejowek po poludniu dzis we dwuch mlodych chlopakow na ulicy zeromskiego i drobiarska skrzyzowaniu  , mlody chlopaku spotkajmy sie dzis razem we dwuch ty i ja mlody chlopak , badz  ubrany biala koszula , spodnie garniturowe , buty pantofle , badz napewno dzis umnie w sulejowek ul drobiarska i skrzyzowanie zeromskiego ulica , ja mlody chlopak bede czekal naciebie napewno na ulicy zeromskiego skrzyzowanie ulicy drobiarska , ja bede mila zesoba kurtke flayersa nowa zesoba cie ubiore w nia i zabiore cie do swojei chaty , czakam naciebie odrazu mlody chlopaku badz dzis napewno na ulicy drobiarska i krzyzowka ulicy zeromskiego .. bede czekal naciebie napewno mlody chlopaku odrazu ...

Gość gosc 2019

witaj mlody chlopaku spotkajmy sie dzis we dwuch razem mlodych chlopakow umnie w miejscowosci sulejowek , ul, piulsudskiego na przystanku , drobiarska 02 ztm na zadanie przy cmetarzu sulejkowskim wysjasc z autobusu 173 ztm jadacego z warszawy do milosna stara , spotkajmy sie dzis we dwuch razem chlopakow mlodych ty i ja mlody chlopak , spotkajmy sie we dwuch razem chlopakow mlodych razem  , badz napewno dzis umnie w miejscowosci sulejowek ul piulsudskiego , skrecisz przy klepie ogrodniczym w ulice drobiarska bedziesz szedl nia do ulicy zeromskiego i zatrzymasz sie i czekaj namnie , ja wyjde po ciebie na ulice drobiarska wlasnie mlody chlopaku , badz ubrany biala koszula , spodnie garniturowe , buty pantofle , ja wezme zesoba kurtke flayersa nowa zesoba ubiore cie w nia i spokojnie cie zabiore wniej do swojej chaty  ,