Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ostre Paczaki

Czy jak nieznajoma dziewczyna się na mnie patrzy to znaczy że chciała by mnie p

Polecane posty

Gość Ostre Paczaki

poznać?? Ja też się często na Nią gapie ale Ona mnie totalnie onieśmiela.... mam wrażenie że Ja Ją też (to akurat takie gdybanie) i tak się gapimy i gapimy. Jak mam się onieśmielić wobec Niej, strasznie mi się podoba

Gość stary czlowiek i moze
strasznie pochodzi od rzeczownika STRACH czy to oznacza, ze podoba ci sie upiornie? ;)

Gość podejdź i zagadaj
powiedz, ze już starczy tego patrzenia i wypadałoby zacząć mówić :D na początek przedstaw się i zapytaj jak ona ma na imię

Gość kajdzior
zagadaj do niej nic nie stracisz... możesz tylko zyskać dziewczyne która Ci sie podoba.. bez powodu nie patrzy ;)

Gość Ostre Paczaki
>>ze podoba ci sie upiornie? Tak :)

Gość ARS78
Wszystko wskazuje na to, że oboje jesteście sobą zauroczeni, ale paraliżuje Was nieśmiałość, w jej przypadku może chodzić też o to, że kobiety czekają na pierwszy krok ze strony mężczyzny - później już sprawa jest prostsza. Popieram gorąco radę " 12:32 podejdź i zagadaj " - wiem, że łatwo jest radzić, by wziąć to na luzie, ale prawda jest taka, że im więcej będziesz myślał o stresie i nieśmiałości, tym będzie Ci ciężej. A i ona może się rozczarować brakiem działania i zacząć Cię ignorować. Czyli: przestań się zastanawiać, a zacznij działać - z uśmiechem, na względnym luzie. Jeżeli dziewczyna jest sympatyczna, to na pewno będzie to miła znajomość. Powodzenia!

Gość Alyssia_24
No pewnie, że to oznaka zainteresowania! - od dawna się tak czaicie? :)

Gość Ostre Paczaki
ojjj długo.....

Gość Alyssia_24
To niewesoło co?... :( A ona nikogo nie ma?

hhaha podejdź do niej i powiedz:niewiem czy ktoś ci to już mówił, jeśli jestem tóny to wybacz, ale upiornie mi sie podobasz kobietko, dlatego czy dasz się po zajęciach zaprosić na przepyszna kawę..jaką lubisz? i uśmiechnij się zawadiacko acz nieśmiało. :)🖐️powodzenia

Gość Kashmyr
Zawadiacko, acz nieśmiało :o Boże... i co to znaczy "tóny" :classic_cool:

Gość Kashmyr
Ale nie widzisz, że właśnie podałaś mu świetny przepis na spłoszenie dziewczyny :P Przede wszystkim spokój i powaga, żeby kobieta nie pomyślała, że ona sobie z niej kpi. Oczywiście uśmiech, ale bez pajacowania i grania kogoś innego. Zwłaszcza u ludzi nieśmiałych to nie przejdzie, a jeśli oni się znajdą z widzenia, to tym bardziej dziewczyna zauważyłaby nienaturalne zachowanie. W tej sytuacji najbezpieczniej jest po prostu zacząć mówić "dzień dobry", to przełamie pierwsze lody - z czasem można przejść do krótkich rozmów, zaproszenia na kawę. Działać trzeba powoli i rozważnie, żeby nie spłoszyć kobietki.

myślisz? :P moża i tak, nie znam sie. starodatowa jestem ;) już zapomniałam na jaki chłyt dałam się poderwać ;)

Gość Alyssia_24
@ fijefiórka Moim zdaniem "zawadiacko" i "nieśmiało" to pojęcia skrajne, nie ma dla nich kompromisu ;) Jak będzie zawadiacki, to przestraszy dziewczynę, a jak nieśmiały, to może nic z tego nie wyjść. Trzeba wziąć się w garść i zagadać z uśmiechem - nie chodzi tu o podrywanie, ale zwykłe nawiązanie kontaktu pod lada pozorem. Chociaż to też można połączyć pytając dziewczynę np. o to czy nie wie gdzie jest najbliższa pizzeria, bo przy tej paskudnej pogodzie z miłą chęcią zaprosiłby ją na coś ciepłego ;) Podstawa to poczucie humoru i lekki dystans do siebie samego i całej sytuacji. Jak będziesz za wesolutki lub za bardzo spięty (znów skrajności), to możesz wyjść na desperata. Zwłaszcza, iż do tej pory - jak rozumiem - nie zrobiłeś Autorze żadnego ruchu, by poznać swą wybrankę? :) Nie zamartwiaj się na zapas, postaw na spokojny spontan :)

wierz mi maleńka, znam typa ktory tak dosłowne śmieje :) i.. zapiera dech ;) bo niby taki słodziak nieśmiały(oczy)a jednak pewny siebie(usta i wyraz twarzy) - mieszanka wybuchowa. :) to oczywiście, jeśli rozumiesz co mam na myśli przez śmiech- śmiejesz sie nie tylko ustami i zębami ale i oczami.

Gość Alyssia_24
A bierzesz pod uwagę, ze nieśmiała dziewczyna na widok takiego roześmianego facet robi w tył zwrot :) Poza tym Autor raczej też do najodważniejszych nie należy, skoro zadaje takie pytanie. Czytaj uważnie, zamiast pisać co Ci atrament na pióro przyniesie :P

Gość Alyssia_24
Poza tym po czym sądzisz, że jestem maleńka? :classic_cool: 24 w nicku to nie wiek... Ogarnij się.

Gość Ostre Paczaki
dzięki dziewczyny :) Wiem jak ma prawdopodobnie na imie (słyszałem jak ktoś Ją wołał;) i wiem że mieszka w okolicy - chyba też jest nieśmiała i jest chyba taką troche samotnikczką

chłopak pisze, że długo juz sie tak na siebie spozierają, wiec myśle, że pierwsze lody w tej sytuacji, to nie to samo co pierwsze lody w klubie czy na imprezie, przecież i ona na niego luka - czyli jest gotowa na coś wiecej. wydaje mi sie, że czeka na jego ruch, może i jest nieśmiała a może ma swoje zasady i nie robi pierwszego kroku jako pierwsza- obstawiam. ;) powinien, podejść i zapytać o cokolwiek, co ich ze sobą łączy. mam tu na myśli uczelnie, szkołę, czy prace. :)