amandaa155 0 Napisano Grudzień 5, 2012 dziewczyny ile alimentow moge zazadac na 3 miesieczne niemowle od bezrobotnego ojca ( pracuje na czarno - nie do udowodnienia ) , ja rowniez jestem bezrobona z racji tego , ze w 8 mies ciazy dopiero skonczylam studia. Z ojcem dziecka nie jestesmy malzenstwem..on mieszka z matka i bratem ..matka jest emerytka...i jak wyglada sprawa z widzeniami w takim wypadku ile widzen mu przysluguje ..? z tego co wiem widzenia w moim domu do 3 roku zycia chyba , ze wyraze zgode aby wzial do siebie ..i czy moze byc tak , ze nq widzenie do mnie zabierze mamuske np...? czy tylko on moze przychodzic ? jego matka mowi , ze jak bede utrudniala jej widzenia z wnukiem to wystapi do sadu o widzenia , czy ma takie prawo ?? prosze o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tez nie płacę Napisano Grudzień 5, 2012 "Ile widzeń mu przysługuje" - idź się debi.....ko leczyć!!! Oczywiście iż babcia może również wystąpić do sądu by widzieć się z wnuczką/kiem. To ty nie wiesz ile wydajesz na dziecko? Hmm to może sobie policz i będziesz wiedzieć. Jak dobrze pokombinuje do dostaniesz maks 450zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kochanka Franka Napisano Grudzień 7, 2012 Nie jest powiedziane ze ojciec ma odwiedzac dziecko u ciebie w domu.Moze np zabierac je codziennie na popoludniowy spacer,lub maly moze spedzac weekend u taty. Babcia ma prawo widywac wnuka i moze systapic o sadowne ustalenie kontaktow.Dziecku jest potrzebny ojciec,dlaczego chcesz mu go zabrac? Na twojej wojence z facetem ucierpi tylko dziecko.Nie uzywaj malego jako karty przetargowej i szantarzu.To malenki czlowieczek ktory chce miec mame i tate.Wy sie mozecie nienawiedziec,byle by dziecko o tym nie wiedzialo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 8888a Napisano Grudzień 7, 2012 kochanka franka szantaż pisze sie przez ż z kropką a nie przez r-z , słownik ortograficzny się kłania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość FAN JAJaCiPowiem :) Napisano Grudzień 7, 2012 No fakt, z tą ortografią nie najlepiej, ale mądrze ktoś pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach