Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kinley

dac sie zeszmacic... to zle?

Polecane posty

Np. gdy dziewczyna daje się poderwać dwom kolegom i na after daje się zaprosić do domu, wiedząc ze chcą ja wy*** wspolnie... Jest jakas granica? Ktorej "normalny" nie przekroczy... Czy po to sa fantazje żeby im ulegać ;>

Widze ze chetnych na pomoc brak... Nikogo kobieta w tej roli nie dziwi... A gdyby zmienic w tej historii kilka szczegolow? za chlopakow wstawic kolezanki A w roli szmacianki wstawic chlopaka...

Dlaczego zaraz zeszmacić?Bądź sobą jeśli masz ochotę na dwóch facetów to nie patrz na innych co powiedzą tylko myśl o sobie...Dla mnie jest to normalne

Gość drajwerka
ja tam się lubię pieprzyć w trójkącie

A tylko w wersji doustnej? Wlasnie o to jest putanie! O zaspokajanie innych...

Gość fhgdf
Nie mam nic przeciwko, po to są fantazje żeby im ulegać ;) A dziewczyny mają tyle fantazji co my, więc nie rozumiem czemu miałyby być uważane za "szmacianki" jak piszesz. Takie poglądy w społeczeństwie to ogon z dawnych czasów, wtłoczony do głów przez kulturę, kościół itp. zły obraz kobiety, której nic nie wypada

Masz prawa autorskie do tej stopki, ty-ch­ujum-bujum-mnie-obchodzi-kim-ty-właściwie-jesteś?

jakas pala sie podszywa... po 2 jak chcesz smarczec, to lepiej sie wcale nie wypowiadaj, bo i tak nic konstruktywnego lamusie nie wnosisz... W koncu po 3 temat dotyczy wlasnie puszczania sie!

Gość Wodospad ;)
za jaja