Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takajednamagda

Rozmiar pierścionka zaręczynowego...

Polecane posty

Dziewczyny mam do Was pytanie, bo moje palce serdeczne są różnych rozmiarów, a coś mi się wydaję, że mój facet planuje zakup pierścionka, intensywnie ostatnio badał moje palce:) Jak to u Was było z rozmiarem pierścionka? Czy trafił idealnie? Chce mu oszczędzić wymiany i podsunąć jakoś pierścionek, który aktualnie noszę i jest idealny rozmiarem:P

Jeżeli pierścionek jest na ciebie dobry to go zostaw w widocznym miejscu na jakiś czas - tak, by miał możliwość zmierzenia go. To jednak nie gwarantuje, że pierścionek, który on ci kupi, będzie dobry - rozmiar może się różnić w zależności od fasonu i grubości obrączki. Jeżeli kupi pierścionek u sensownego jubilera to przeróbka (zmiana rozmiaru) jest bezpłatna.

Gość A po co te
podchody?!!!! zostaw kartke z rozmiarem palca i tyle w temacie....

Z tym, że nie znam rozmiaru - wiem, wydaje się to dziwne, ale ten pierścionek co noszę dostałam w tzw. spadku po babci (jest piękny) i idealnie pasuje, ale rozmiaru nie znam:/

Gość To błyśnij trochę
inteligencją,przejdz sie do jubilera i niech zmierzy paluszek....

Ja byłam u jubilera i zmierzyłam palec, a do tego wybrałam sobie kilka modeli pierścionków które mi się podobały. Mój narzeczony powiedział że planuje mi się oświadczyć i chciałby wiedzieć co mi się podoba, ale od planów do samego faktu minął ponad rok także nie wiedziałam kiedy to zrobi :)

Najlepiej jakos dyskretnie podpowiedzieć mu rozmiar pierścionka i proponuję fason też, żeby nie było rozczarowań:-) Z romiarem nie ma wielkiego problemu, gorzej jak sam pierścionek nie będzie Ci się podobał:-) Powodzenia

Gość MamaCóreczki
U nas po prostu któregoś dnia poszliśmy zmierzyć, bo mam bardzo chude palce. I to było super posunięcie, bo okazało się, że w grę wchodzi tylko jeden znany dalin, który zmniejsza. Noszę rozmiar 7:)

Wiecie co chyba się przejdę do jakiegoś jubilera i niech mi zmierzą rozmiar, bo takie gdybanie, za to przecież nie zapłacę:P Czy jak facet pójdzie do jubilera z pierścionkiem, ktróy noszę to trafią z rozmiarem po samym pierścionku?:P

Gość jaki żal
:O żałosne