Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszona mama

16 miesięczna córka zle sypia w nocy czy to mogą być OWSIKI ?

Polecane posty

Gość wystraszona mama

moja córka ma skończone 16 miesięcy od prawie 2 właściwie to od 2 miesięcy córka zle sypia... tzn budzi się w nocy z płaczem 1-3 czasami tylko zamarudzi i śpi dalej albo zaczyna marudzi ja wstanę dam jej smoka i śpi dalej jest czasami noc że śpi ładnie moja mama twierdzi że jest blada i ma czasami podkrążone oczy teraz jest marudna bo wychodzą jej ząbki a może to wszystko ma coś wspólnego z owsikami ?

Gość wystraszona mama
żadna mam nie pomoże ?

Gość wystraszona mama
up

Gość owsiki
A chodzi Twoja córcia np do żłobka? W placówkach się zaraża takimi cudami jak owsiki,wszy... Zobacz też jak wyglada jej pupka,czy nie jest wysuszona,a owsiki można dojrzeć np w nocy... I nie martw się,owsiki są częste u dzieci,najlepiej iśc do lekarza,napewno coś poradzi... pozdrawiam.

Gość wystraszona mama
nie moja córka nie chodzi do żłobka czytałam właśnie trochę w sieci podobno po 2 godzinach od zaśnięcia można ich zobaczyć i tak dzisiaj zrobię...

Gość owsiki
Skoro nie chodzi do żłobka i pewnie z wielką gromadą dzieci nie ma kontaktu na co dzień to chyba nie owsiki.... sprawdź w nocy delikatnie i przejrzyj też kupkę,da się je zobaczyć... Powodzonka!!!