Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość like dirty shadows of memory

...chyba przegrałam życie :(

Polecane posty

mimo urody rodem z teledysków Dody :( ehh :O

Gość FFG5656
jezeli to prawda to nie przegrałas.

przegrałam ;) moje koleżanki już dawno są w związkach, mają dzieci a ja?? szkoda gadać... boję się związku choć bardzo tego pragnę, jestem niedojrzała emocjonalnie, nie wiem kim jestem, nie wiem kim będę :( nie wiem czego chcę :O smutne to jest... :(

Gość ja tez przegralam
ja mam tak samo :/ a mam juz 26 lat. to jest straszne, jestem juz taka stara a dalej nie wiem co chce robic w zyciu, czepiam sie wszystkiego, a poem rezygnuje. nie wiem kim jestem, nie wiem nawet jaka ja w koncu jestem, nie wiem czego chce... moj zwiazek to jden wielki mess, nawet nie wiem czy mozna to w ogole dalej nazywac zwiazkiem, nie widzialam go od pol roku ech :/ nie mam nikogo poza rodzicami. zero przyjaciol i znajomych, mam dosc :/ nie wiem co mam zrobic z tym jebanym zyciem... jak mi sie kasa skonczy i pomysly na zycie, to chyba wyjade do peru albo do afryki... tylko co ja tam bede robic, jak nawet dzieci nie lubie ani nie mam zadnych kursow nauczycielskich, zeby je uczyc :/

Gość noinoinoi
uroda to nie wszystko jak widać nikt nie powie Tobie co masz robić wiele osób tak ma a uroda, cóż Ci po niej? swoją drogą sztuczne, plastikowe panienki.. jest ich na pęczki