Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xpsloky

STYPENDIUM! - pytanie

Polecane posty

Gość xpsloky

Ile u Was wynosi stypendium: - socjalne - specjalne - naukowe Czy wypłacili Wam już za październik i listopad? U nas niestety nie wypłacili jeszcze za listopad (choć w decyzji jest napisane, że stypendia będą wypłacane do 25 każdego miesiąca)

Gość Jestem sobie angelika
ja otrzymałam stypendium naukowe, za 4 miesiące, razem kwota 1200 zł za średnią 4,88 - tzn jeszcze nie otrzymałam, na razie tylko mi przyznali, natomiast kiedy wpłynie na konto nie mam pojęcia, pisało że dziś ale kaski nie ma

Gość ewiii
socjalne 360 zł, naukowe też coś podobnie albo ciut mniej. Specjalnego nie ma jest tylko losowe i jednorazowo wynosi 800 zł

Gość Niebiessskoooka,,
Warszawski Uniwersytet Medyczny - stypendium socjalne 670 zł Za pazdziernik i listopad wypłacili na początku listopada, teraz dostałam wypłatę za grudzien

Gość Karen IQ
A jak postarać się o stypendium socjalne? Czy mi należałoby się ?Jestem na pierwszym roku dziennych. Mama nie pracuje.Ojciec prowadzi działalność gospodarczą.Siostra mężatka.

Gość Niebiessskoooka,,
Stypendium socjalne przyznaje się na podstawie dochodu przypadającego na członka rodziny, skąd mamy wiedziec ile to jest u ciebie i jaki próg ma twoja uczelnia

Gość Karen IQ
Studiuje na Uniwersytecie Opolskim. Ojciec ma dochodu na miesiąc ok. 5 tys zł.

Gość taka prawda........
jak macie 5tys na 3 osoby (bo siostra mężatka sie już nie liczy) to nie dostaniesz socjalnego moge to napisać nawet nie sprawdzajac progów na twojej uczelni:o poza tym termin na składanie wniosków już dawno przeleciał, jak chcesz to pomyśl o przyszlym roku, z tym ze musiałbyś sie zacząć sam rozliczać bo z tym dochodem 5tys/mc nie ma szans

Gość Karen IQ
Ale wiesz, może mogłabym jako sama ??? bo jestem właścicielką mieszkania w spadku po babci. I muszę płacić czynsz za nie.

Gość Karen IQ
A dochodu nie mam bo nie pracuję.

Gość maadlen16
Sama nie,że chyba miałabys męża i swoją rodzine to wtedy byś była brana pod uwage z nimi, a tak jako że masz rodziców i oni mają Cię obowiązek utrzymywac kiedy się uczysz to brany jest dochód rodziców pod uwage przy staraniu się o stypendium socjalne.

Gość a wiec posluchaj
wszyscy ponosza wydatki utrzymania i naprawde nikogo nie obchodzi w komisji stypendialnej ile i na co wydajecie co miesiac. jest przelicznik, na podstawie tego licza i jesli przekroczysz prog kwoty, to stypendium nie ma

Gość Karen IQ
a byłabyś taka dobra i powiedziała o jaki tu dochód na osobę chodzi ?

Gość Karen IQ
o jaką kwotę dochodu na osobę ?