Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Virginitto VV

Jestem w Londynie i jestem zafascynowana urodą tutejszych CIAPATYCH KOBIET

Polecane posty

Gość Virginitto VV

oczywiscie "ciapatych" to metafora, chodzi o kobiety pochodzenia Arabskiego, Hinduskiego itd. Są poprostu piekne ! Te włosy, oczy, gęste brwi, ciemna skóra... Białe zęby. Kazdy kolor wygląda na nich tak pięknie i kontrastowo. Te ich włosy są tak gęste jak kilka razy moje. Do tego błyszczą jak tafla wody. Jeśli do tego taka kobieta jest ładnie ubrana i pomalowana to poprostu nie moge oderwac od niej wzroku!!!!!!!!!!! Nie jestem typową szarą polką z niebieskimi oczami i mysimi włosami. Własnie mam brązowe oczy i ciemne włosy ale przy tych kobietach nie moge sie równać :P

Gość u89u89u98
a mnie ciapki i muzulmanki wlasnie odpychaja, nawet jak ladne, to sprawiaja wrazenie takich brudnych i zaniedbanych w tych swoich plachtach:D

Gość zabi kruk
szczegolnie hinduski urodzone w londyn ie sa sliczne, ta ich skora, czasami nawet siwa

Gość Virginitto VV
napewno ładniejsze od szaro-burych polek tlenionych na blond :O

Gość Jestem sobie angelika
ja tam po świecie nie jeżdże ale znajoma była kiedyś gdzieś za granicą i miała zdjęcie dwóch dziewczyn z Bośni, były prześliczne! po prostu cud! długie, gęste, czarne, błyszczące włosy, śliczne małe noski, piękne duże oczy, ładne buzie, hipnotyzujące uśmiechy, a jedna miała kilka piegów i tak słodko z nimi wyglądała! Nie mogłam wyjśc z podziwu. a mówią że to Polki są najpiękniejsze....