Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pretty_heart

Pytanie do facetow!

Polecane posty

Gość pretty_heart

Jak czesto chcielibyscie zagadac do jakiejs dzieczyny, zapoznac sie, zapytac o numer? Ale nie robicie tego ze strachu czy tam z niesmialosci czy czegokolwiek? Wiec? :))

często, ale brak mi czasu na dziewczynę... no chyba że się sama napatoczy, a ja akurat jestem na tzw. fali

Gość cud miód i orzeszki
nie często

Gość Malirana
A ja mysle ze facci powinni to robic czesciej, bo tak naprawde kazdej dziewczynie to schlebia nawet jezeli musi odmowic to skrycie sie cieszy, wiec chlopaki iecej odwagi! :D

Gość vaz
codziennie widząc młodą,ładną dziewczynę myślę czy podejsć. Ale nigdy tego nie zrobiłem. Kiedyś się bałem przez brak pewności siebie(fizycznej) teraz gdy poprawiłem swój wygląd,boję się podejśc bo nie wiem co powiedzieć. Cześć,cześć i temat się urywa. I to nie laska lecz ja wychodzę na błazna :)

Gość udzielec
up

Gość klrm
"Malirana A ja mysle ze facci powinni to robic czesciej, bo tak naprawde kazdej dziewczynie to schlebia nawet jezeli musi odmowic to skrycie sie cieszy, wiec chlopaki iecej odwagi!" Taaaa... akurat mam sobie doła robić, jeszcze z własnej inicjatywy, aby księżniczce ego rosło. Niedoczekanie... :D

Gość pająk niechlapek
generalnie w Polskiej kulturze coś takiego nie pasuje... w większgo ości ludzie są nieufni i zamknięci. Pamiętam jak raz naprawdę chciałem spytać gdzie jest ulica, której szukam, to jakaś młoda kobieta nawet nie chciała wysłuchać pytania, tylko "nie, nie, dziękuję" heh żałosne, śmieszne? trochę brak kultury (choć nie jestem pewny czy ona była polską...) Może przez to, że w Polsce jest duża bieda, złodziejstwo... ktoś może się też obawiać, że to jakiś złodziej chce okraść zagadując... no a to już w ogóle niezbyt miłe aby ktoś tak o tobie pomyślał :-/