Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co?

nadal tu jesteś

Polecane posty

Gość i co?

zdrajco???????????????????????????????????????????????? [wściekły]

Gość i co?
przyznaj się, tchórzliwy draniu. siedzisz tu sobie i czytasz. i się śmiejesz. no wpisz się. wytłumacz się. zachowaj się choć raz jak mężczyzna. choć to do Ciebie niepodobne :O

Gość i co?
wpisz się. ja tu sobie poczekam na Ciebie. nie myśl, że zapomnę, draniu. i innych ostrzegę.

Gość i co?
co się stało to się nie odstanie. czekam sobie na zdrajcę, chama i tchórza. zaraz się przedstawi, wytłumaczy. o ile pozostały w nim jeszcze jakiekolwiek pokłady przyzwoitości. w co wątpię. no ale zobaczymy

Gość a co się stało?
ojej, to ja uciekam bo będzie rozróba. 🖐️

Gość i co?
a czyta ten temat, zaufaj. czyta i się śmieje. podśmiechiwa. że do tego wracam. a jak mam nie wracać, no jak? :O:O:O albo może coś do niego dotarło. w co wątpię

Gość i co?
nie uciekaj. będziesz świadkiem widzisz, draniu? mamy już świadka Twoich machlojek, przekrętów, zdrad, wyłudzeń. nie stchórz. bądź mężczyzną, choć raz w swym parszywym życiu i znieś mężnie to co Ci tu urządzę

Gość i co?
tak jak myślałam. kolejny raz zachowałeś się jak melepeta. ale zapamiętaj - jeszcze mnie tu zobaczysz. nie raz założę taki temat, bo tego, co narobiłeś, nie odpuszczę. i wiem, że czytasz to forum. wiem od tej "Twojej". i ostrzegę inne potencjalne ofiary. także śmiej się śmiej. tylko na to Cię stać. a nie spodziewałam się tego po Tobie. :O:O:O