Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaaaadziaaaaq

mój synek strącił nowego laptopa męża....

Polecane posty

Gość maaaaadziaaaaq

wczoraj mój mąż wziął sobie 3 dni urlopu żeby wymalować mieszkanie i przyniósł sobie z pracy do domu laptopa służbowego żeby wieczorem ponadrabiać zaległości... wszystkie ważne rzeczy narazie przenieśliśmy do jednego pokoju i wczoraj wieczorem mały pociągnął za kabel, zbiła się matryca... dziecko ma 2 lata a ja jeszcze nie powiedziałam mężowi bo nie wiem jak wiem, że to moja wina bo kazał mi go dać gdzie indziej a ja, że przecież mój laptop leży tu zawsze i co to przeszkadza... :o:(:(:(

Gość xxxwomxxx
No ale co? nie działa? Trochę ciężko zepsuć w ten sposób laptopa, raczej nie spadł z 3 metrów.

Gość o ooo...
no to ładnie a mąż jest nerwowy czy raczej sie nie wścieka? :/ współczuje...

Gość o ooo...
no napisała że matryca się rozbiła... :/ to ekran do wymiany o ile tak się da :/ chyba się da :)

Gość xxxwomxxx
nie przyznawać się, strugać głupka haha

Gość maaaaadziaaaaq
jest nerwowy ale nigdy na mnie nie krzyczy zazwyczaj pomruczy coś pod nosem, widać że jest zły ale nie spotkałam się jeszcze z żadnym agresywnym zachowaniem mimo to boję się powiedzieć.... :o:(

Gość maaaaadziaaaaq
chyba gorzej będzie z jego pracą bo ma być "w kontakcie" w razie potrzeby a wszystko miał na tamtym kompie....

Gość o ooo...
ja bym się poryczała żeby go zmiękczyć... :) jakoś bym podeszła od tej strony że się cos strasznego stało i że Cie zamorduje za to na rodziców działało zawsze ;) zrób z tego jak największą tragedię

Gość maaaaadziaaaaq
a może powiem żeby mały mu powiedział :D ćwiczyliśmy już i fajnie wychodzi "tatu źbiłem latopa" :) jest taki słodki jak to mówi.... chciałam go jeszcze nauczyć jak mama nie widziała ale już za dużo jak na jedno zdanie narazie

Gość maaaaadziaaaaq
już mu kazałam iść powiedzieć tacie... :o

zeby tylko wazne dane sie zachowaly to juz pol biedy.musisz odkupic sprzet w kazdym razie lub naprawic na wlasny koszt, i to jak najszybciej, a w miedzyczasie udostepnic mezowi wlasnego laptopa

Gość hahahha
dobreee :D powodzenia napisz co mąż na to ;)

Gość dgdklks
napisz jak było :Dco tata na to :D

Gość xxxwomxxx
żeby tylko dziecku nic się nie stało.... :(

Gość powinien kopnąć cię
w dupe bo jesteś skończoną kretynką , prosił zebys połozyła gdzie indziej ale ty nie leniu smierdzący bo przeciez ty wiesz lepiej , nie nauczyłas bachora porządku wszystko mu wolno ? teraz biegiem do serwisu komputerowego zamówić nową matryce a jak juz będą mieli zaniesiesz laptopa i zamienią i zrób to ze swoich pieniędzy tępaku

Gość xxxwomxxx
jak ma bidula swoje pieniądze....