Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beciabooo

Torebka od David Jones z futerkiem, czy tylko na zimę?

Polecane posty

Gość bezebe
ja torebkę z futerkiem noszę późną jesienią i zimą do zimowego płaszcza; jak jest cieplej do lżejszych ubrań jakoś mi nie pasuje :) ale to moje zdanie; torebka fajna :)

Gość lovlley girls
W sumie masz rację, ja napewno nie nosiłabym jej latem i wiosną. Takie futrzane ozdoby to pasują mi bardziej na jesień i zimę.

Gość ogarnęłam się
to futerko jest piękne, przy odrobinie pomysłowości można nosić je prawie przez cały rok.

Gość ogarnęłam się
W sumie niby bardzo podobne te torebki, ale o dziwo każda ma zupełnie inny klimat. Pierwszą nawet wzięłabym do biura, druga jest zdecydowanie bardziej sportowa. Chyba chodzi o kształt, pierwsza bardziej teczka, druga zdecydowana listonoszka.

Myślę, ze taką torebkę można nosić od wczesnej jesieni do wczesnej wiosny ;-) Jak się już zrobi zielono i słonecznie, to może niezbyt to będzie pasować, ale na 2 i pół pory roku będzie ok ;-) Sama zamówiłam ostatnio futrzastą torebkę Ed Hardy: http://www.zlotewyprzedaze.pl/produkt/torebka-ed-hardy/118959 i zamierzam ją nosić nie tylko zimą ;-)

Moim zdaniem nie jest to torebka tylko na zimę, pasuje od wczesnej jesieni do połowy wiosny, dopiero jak się zrobi ciepło i zielono to może trochę dziwnie wyglądać ;-) Sama ostatnio kupiłam torebkę Ed Hard z futerkiem: http://www.zlotewyprzedaze.pl/produkt/torebka-ed-hardy/118959 i zamierzam ją nosić także wtedy, gdy śniegu już nie będzie ;)

Gość gość
zobacz tutaj www.esparis.pl