Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niszi

Brak orgazmu mojej kobiety

Polecane posty

Gość niszi

Witajcie, moja dziewczyna nie ma orgazmu pochwowego, jak wniej jestem mówi że czuje tylko penisa, żadnych innych doznań, osiąga tylko orgazm łechtaczkowy, czy coś nie tak mogę robić??

Gość niszi
i masowanie łechtaczki pobudzi ja do orgazmu pochwowego

Gość dekokilogram@
W efekcie bitwy na niegolonej tzipie, kinley planował powstrzymać ofensywę pcheł i karaluchów na linii podbrzusza. Kinley planował nawet ustabilizowanie frontu na tzw. wale pachwinowym, który miał zostać wzniesiony wzdłuż bruzd tłuszczu. Dowództwo insektów zdawało sobie sprawę, że kinley i jego ręce są w odwrocie, lecz nadal jak w roku 2000 był on zgrupowany w trzech wytryskach. Wobec tego plany pcheł i karaluchów skupiły się wokół trzech punktów ciężkości: zakończenie oblężenia piersi na północy, wykorzystanie pełnej zamętu sytuacji spowodowaną przegraną kinleya w bitwie pod nieogoloną tzipką na południu oraz stworzenie największego ośrodku koncentracji sił w centrum jako przygotowanie do wiosennej ofensywy na łechtaczkę. W tym stadium działań celem mikroskopijnych planistów było przepędzenie wszystkich kinleyowskich sił z całego terytorium gołej baby. W połowie sierpnia 2003 roku Kinley zdał sobie sprawę, że jego ręka może nie powstrzymać insektów, w związku z czym wydał instrukcje dotyczące ufortyfikowania się na linii wału pachwinowego i maksymalne opóźnianie pochodu pcheł i karaluchów. Naczelny insekt był jednak zdeterminowany do jak najszybszego odbicia terytoriów podbrzusza, na których znajdowało się wiele ważnych ośrodków oraz baz surowcowych, bez których orgazm jest niemożliwy.

Gość yabadabadu
Poczytaj nt masażu tantrycznego np. blog oświecony kochanek a na chomiku poszukaj White Tiger Tantra 5 części (u mnie zadziałało za 4 razem.) Napisz jak ci poszło