Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama dużych dzieci

Co na prezent dla bardzo ruchliwej prawie 2 latki?

Polecane posty

Gość mama dużych dzieci

Nie mam pojęcia co kupić chrześnicy pod choinkę, jest bardzo ruchliwa,nie potrafi usiedziec w miejscu. Wiem,że dziadkowie kupują lalkę i wózek więc to odpada poradźcie coś,czym wasze dzieci sie bawiły w tym wieku?

Ja mam w domu ruchliwą prawie dwulatkę i z doświadczenia wiem, że to musi być coś przy czym się nie siedzi. Coś typu piłki, zabawkowe kręgle, taczki zabawkowe. No takie zabawki przy których można się przemieszczać, biegać itd. Nie kręcą Jej zabawki interaktywne, które grają itd. Dla Niej to istna nuda. A najbardziej to chyba by się ucieszyła gdyby dostała paczkę reklamówek:P

Gość mama dużych dzieci
gdyby tylko chciała siedzieć w ty,m kojcu:) naprawdę nie potrafio usiedzieć w miejscu:) a możecie podpowiedzieć jakąś konkretną zabawkę? uwielbia piłki ale ma ich już kilkanaście róźnych rozmiarów, to fakt,że to musi być jakaś zabawkę która będzie razem z nią wruchu ale ja dalej nie mam konkretnego pomysłu.

Gość gość
ostatnio jest moda na zabawki z drewna i muszę przyznać, że i ja się jej poddałam;) są ekologiczne i niedrogie, a przy tym po prostu ładne i takie ‘tradycyjne’:) zerknij sobie na http://www.sankizdrewna.pl/