Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona 30 get up

pytanie do kobiet- czy któraś z Was sypiała kiedyś z dużo starszym facetem?

Polecane posty

Gość ona 30 get up

takim w wieku Waszego ojca lub też dziadka ??? a jeśli tak w jakim celu? bo nie wierze, że dla przyjemności? jak było?jak się czułyście dotykając takie stare pomarszczone ciało ...i do tego wszystkiego te obwisłe starcze pośladki ....brrr liczę na poważne odpowiedzi a i ja sama opiszę swoją historię

Gość no co ty ...
Skąd ta wiadomość o obwisłych pośladkach i pomarszczonym ciele w wieku np 45-50.

Gość ona 30 get up
nie pisałam nic o granicy wiekowej, poza tym jeśli mężczyzna zadbany to i wieku 70 lat będzie mógl sie pochwalić atrakcyjnym siedzeniem,wystarczy regularnie ćwiczyć w młodości

Gość no co ty ...
I za takich wyćwiczonych w młodości należy zabierać się. Chyba, że są inne względy. No to wtedy pozostaje tylko zamknąć oczy, zacisnąć zęby i ... Alleluja i do przodu.

Gość halinka otwocka32
WIESZONA MA 17 ZAPEWNE TO DLA NIEJ KTOS 30L TO STARUSZEK

Gość ona 30 get up
piszesz jakbyś cos takiego przezyła co masz na mysli pisząc "inne względy"

Gość no co ty ...
niestety nie było mi dane przeżyć seksu ani z rówieśnikiem, ani tym bardziej z kimś w wieku mego ojca czy dziadka. Nie zgodziłam się z Twoją oceną wyglądu osób starszych. Często widzę ojca w domu jak i na plaży. Żadnych pomarszczonego ciałka nie zauważyłam ani obwisłości pośladków. Dotyczy to również dziadka. Jeżeli chodzi o "inne względy to np. pieniadze.

Gość qwertyzup
Mając 29 lat przespałam się z 53latkiem. Zapewniam, że dał mi dużo więcej przyjemności niż niejeden młodszy. Wspaniały kochanek, cudownie pachniał i miał pojęcie czego kobieta oczekuje. Wspominam to bardzo dobrze. Chciałam więcej, ale on zrobił krok w tył, bo żona go zaczęła podejrzewać.

Gość zerżnąć dziada!!!
to ulubione hasło koleżanki i jedno z corocznych postanowień noworocznych, jak na razie jeszcze nie zrealizowane

Gość zxcvbn
qwertyzup - jak odebrałaś wygląd 53 latka. Chodzi i pomarszczenia i obwisłości.

Gość qwertyzup
Szczerze pisząc, to podobał mi się bardzo. Nie miał żadnych obwisłości a zmarszczki jedynie na twarzy. Nie czuję niesmaku czy jakiegoś obrzydzenia na widok ludzi starszych. Właściwie zmarszczki to przede wszystkim doświadczenie a to mnie akurat pociąga bardziej niż małolactwo i gołodupstwo. Aż mi ślinka cieknie na wspomnienie a minęło już 9 lat...

Gość jovitaita
bleh kiedyś się przespałam z dziadkiem bleeeee

Gość reno59
No tak jak się ma 18 czy trochę więcej to już dziadek z obwisłą dupą,ale nie wszyscy.Uprawiam sport prawie całe życie i nie mam problemów żadnych z czymkolwiek.Na moim 21/14,5 mogła by jeszcze nie jedna się pokołysać.Właśnie jak facet ma więcej kobiet to uważa się go za doświadczonego,a u dziewczyn jest odwrotnie,nazywają co niektórzy je ...ale nie koniecznie.Pozdrawiam wszystkie małolaty 53-latek

Gość capriii
Ja miałam 21 lat, kiedy kochałam się z 32 latkiem. Było fajnie ;)

Gość pieknaa
A moze ktoras z Was chcialaby 22 latka? Oddam swojego faceta w dobre rece:) wejdzcie na temat "ktora zajmie sie moim facetem" albo napiszcie maila pieknaa@poczta.onet.pl

Gość Po 50-tce zaczyna się ...
Fajowo piszecie,ale są tacy po 50-tce co jeszcze nieźle ... 21/14,5 sobie radzą i mają bombowe wystrzały :)

Gość Po 50-tce zaczyna się ...
Właśnie ! Nieraz wiek nie przeszkadza w tych sprawach.Wiele zależy od kobiety co robi by facet był pod wiecznym wrażeniem. Ubiór coś takiego co mu się szczególnie podoba itd.Niektóre chodząc w dresach w domu myślą,że wzbudzą pożądanie,a działa to wręcz odwrotnie.

Gość depesza
to moj sie nie liczy bo jest tylko 13 lat starszy :p

Gość pasi-konik
moj jest 15-ie lat starszy i jest boskooo, -wlasciwie to kazdy mu daje dyche mniej, super buzia-kwadratowa ,nieb-zielone oczy,czarne wlosy,muskularny-mniaam, kiedys zrobil taki kawal- wchodzi do sklepu i podchodzi do tej co przy kasie i mowi- idzie pani ze mna na drinka- i wiecie cooo , ona wyskakuje z za lady i mowi mu ze idzie !!! a ja z wrazenia myslalam ze upadne, on doslownie musial uciekac, bo baba nabrala checi na niego- ale numer !!! jakie te baby glupie, boziuuu ! widzisz a nie grzmisz....