Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaMalejZosi

do odchudzających sie świeżoupieczonych mam

Polecane posty

Gość mamaMalejZosi

w połowie sierpnia urodziłam Zosię. Po porodzie okazało się, że kilogramy, które mi przybyły "od tak" nie chcą same zejść. Tak naprawdę straciłam może z 7 kg,a przez całą ciążę przytyłam 14 (więc raczej w normie). Ponieważ miałam cesarkę musiałam sie trochę wstrzymać z jakimiś ćwiczeniami, jednak od 3 tygodni przeszłam na dietę (podejrzewam że ok max. 1300 kcal) + staram się ćwiczyć (albo chodzę na fitness albo ćwiczę z pół godziny sama w domu). Dodatkowo wiadomo noszenie i zabawianie dziecka też jest dodatkowym wysiłkiem, fakt faktem na spacer nie chodzę codziennie (przez tydzień byłam chora i nigdzie nie wychodziłyśmy), ale wydaje mi sie że naprawde ograniczyłam jedzenie, jem najpóźniej o 18 i mam więcej ruchu. Dodam, że po części karmię też piersią (pokarmu starcza mi na ok.2 karmienia) więc, dodatkowe kalorie lecą. Jednak pomimo moich wysiłków waga wciąż stoi w miejscu. No może nie do końca: jednego dnia ważę 71, drugiego 74, następnego np 72. Wagę mam sprawną, bo podobnie ważę na wadze siostry. Nie wiem zupełnie o co chodzi, juz się cieszę, że zaczyna coś spadać, a tu nic :(. O co chodzi???

Gość mamaMalejZosi
ktoś się wypowie??