Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szuka pracy

Szuka pracy

Polecane posty

Gość Szuka pracy

Witam czy na tym świecie nie bedzie pracy dla uczciwych i rzetelnych ludzi ktorzy na prawde chca pracowac. Dla pracodawcy liczy sie tylko doswiadczenie, a z kad mamy je brac skoro nikt nas nie chce zatrudnic??? albo poszukiwani sa ludzie z grupami za ktorych nie odprowadza sie podatku... po prostu w glowie sie nie miesci.:( Kto sie ze mna zgodzi i wypowie??

Gość nie wiem czy bede mamą;;;
zgadzam się z Tobą, pracodawcy teraz oczekują, że ktoś będzie po studiach i miał przynajmniej kilkuletnie doświadczenie zawodowe???tylko jak pogodzic pracę ze studiami dziennymi???ja akurat zajęcia miałam porozrzucane przez cały dzień i konczyłam nieraz koło 20 wieczorem więc szans na pracę nie było a pracodawcy teraz szukają wyłącznie jeleni, którzy będą pracowac za najniższą stawkę nie wiadomo po ile godzin dziennie, masakra i tyle

Gość filetowa żaba
No tak to jest w Polsce. Ale jak już zdobędziesz doświadczenie to tez nie lepiej. Ja mam dziwne wykształcenie i doświadczenie, dobrze napisane CV i list motywacyjny, więc zapraszają mnie na rozmowy. Ale ja mam wrażenie, że zapraszają po to, żeby zobaczyć tego dziwoląga, co wychyla się z aplikacji. Mam dość przekonywania co chwilę kogoś odpowiadając na głupie pytania, że jestem dobra i rokująca. Nie mam gadki-szmatki-bajerki, więc szukam i nic. Ale mam nadzieję, że niedługo to się zmieni :-)

Gość Alicja OŚ
trzeba bylo predzej o tym myslec, a nie jak juz za pozno!!! ja w czasie studiow zdobylam doswiadczenie w pewnej firmie i teraz z glowy:) pozdrawiam!!!

Gość Szuka pracy
No ja niestety mam tylko ukonczone technikum, na studia mnie nie stac wiec stoje w miejscu. jako takiego doswiadczenia tez brak- dwa staze za soba tez nie za ciekawe;( co w tej sytuacji robic?? zastanawialam sie juz nad roznymi obcjami typu kurs ale to tez z urzedu ciezko a prywatnie kupe kasy no i tez nie wiadomo jaki kierunek kursu wybrac bo gwarancji na dostanie pracy nie ma ;/ . Pojscie dalej do szkoly takze ;( nie wiem co robic ...:/

Gość nie wiem czy bede mamą;;;
alicja->ale jak mozna zdobyc dowiadczenie studiując dziennie kiedy zajęcia są niemal przez cały dzien a nauki w huk...to mało realne a jesli już to coś kosztem czegos

Gość Szuka pracy
Do Alicja OŚ . A sama znalazlas pace czy po znajomosci??? o to jest pytanie ... bo teraz tylko tak tez sie da - znajomosci i nic wiecej