Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PAPAPAPAPAPAPPAPA

jakie macie sposoby na poznanie sie jakiego facet

Polecane posty

Gość PAPAPAPAPAPAPPAPA

ma fiutka? moze po nosie? moze po duzych dloniach ,stopach??CZY JEST JAKAS ZASADA

Gość nie ma żadnej ________________
musisz schwycic w dloń i wtedy wszystko jasne

Gość papapapappapap
czasami nie wypada, a lepiej nie zaczynac jak sie okaze ze w rozporku 12 cm:-P

Gość Goldin
po dloniach a scislej po kciuku

Gość papapapappapap
KCIUKA to on ma konkretnego, facet ma 190cm. dlonie duze i silne jak mi kolano dotknal to mysla ze sie zsikam:-P

Gość kdadamgm
długi kciuk - długi kutas ?

Gość ter ererfr
Moge powiedziec, ze wzrost ma niewiele wspolnego z penisem, byłam z facetem 193, stopa 46 no i miał ok 14-15cm do tego krzywy :O

Gość papapapappapap
jak by mial 14 cm, to by sie cieszyla,on ma troszke plaski nos czy to ma wplyw na jego przyrodzenie??

Gość ter ererfr
ja mam zawsze przy sobie linijkę, zakradam się do męskiej toalety i przyczajam się pod pisuarem w oczekiwaniu na facetów, trzeba mieć refleks żeby zrobić pomiary zanim facet skończy sikać, ale daję radę:)

Gość papapapappapap
ciesz sie ze otworow nie pomylili faceci gdzie sikac:-P

Gość ter ererfr
głupi podszyw facecika z dziecięcym ptaszkiem :D, nie mierzylam mu dlatego napisałam OKOŁO 14-15 :O

Gość no to jest faktycznie problem
bo jakos nie wypada na poczatku znajomości grzebac facetowi w gaciach a znowu poświecac czas , umawiac sie ze dwa miesiące po to żeby potem sie okazalo , że facet ma chude 12 cm .. porażka

Gość papapapappapap
MILO ZE TY NIE ROZUIESZ wloasnie te 12 cm:-(

Gość Pomysła mam?!
a moze zaprosisz go na basen ? Ja tak kiedys zrobiłam, lubie pływac a to bylo przy okazji ;) w mokrych kąpielowkach zawsze cos widac i mozna ocenic czy mikrus, średni czy xl :D

Gość sposobu nie ma żadnego żeby
sie dowiedziec z moich doświadczeń : facet wysoki ok 183 cm, dobrze zbudowany -- mikropenis max 8 cm facet wysoki 187 cm , średnia budowa -- ok 16 cm facet wysoki 185 cm, szczuply -- ok 12 cm facet ok 175 cm , dobrze zbudowany -- ok 12 cm facet wysoki 186 cm , normalna budowa -- ok 20 cm facet wysoki 187 cm , misiowaty troche, ale nie gruby -- ok 21 cm a takich poniżej 175 cm nie pisze bo nie znalam bliżej ;)

Gość eadamtxp
misiowaty z wielkim? Mi i kolezankow nigdy to sie nie sprawdza wysocy dobrze zbudowani zazwyczaj gow....no mają w majtkach, chudzi i wysocy roznie... Ale jesli ma b.wąskie biodra, szeroką klate(nie paker), spore stopy 44+ i duze dlonie to nie ma bata by miał malego :D Zawsze wlasnie patrze na te 3cechy budowy i sie sprawdza, kolezanki potwierdzily.

Gość wojtek mck
Jestem facetem ale się wypowiem. Mam w gaciach17cm grubość tak dwa złoczone kciuki z groszem i stwierdzam że na to nie ma reguły - mam też tyle lat i jestem bardzo chudy, nos mam maly życzajny, stopa 42 Pragnę też dodać iż jestem dumny z bycia mężczyzna, jak widzę jakie kobiety mają problemy - jak prymitywne zwierzątka to parskam śmiechem tylko pragnę też zapytać czy któras z was weźmie całego mojego penisa do gardła ? Czekam niecierpliwie na odpowiedź

Gość znajdz sobie dziewczyne to
sie przekonasz czy ci wezmie tu nie lodziarnia tylko forum

Gość wojtek mck
Ano nie weźmie ale ona nie jest wypuszczona, i nie weźmie całego do buzi gdy zobaczy czarnego kolosa, mam oczywiście na myśli zwierzęta wypowiadające się w tym temacie :classic_cool:

Gość wojtek mck
Cofam - no właśnie nie lodziarnia, a forum, więc pytam i czekam na odpowiedź

Gość ganiaj do lekcji dzieciaku
:)

Gość wojtek mck
Nie bądź taki szczwany nie martw się o mnie maluchu to jak będzie panie? Jak mi urośnie (a rośnie) to się zlituje i postaram powstrzymać wasze zwierzęce żądze

Gość Goldin
wysoki facet czesto moze oznaczac dlugi i cienki sprzet. wstretne, jak jakis okapi a animal planets. ale dłon i kciuk to podstawa. przyjrzyj sie dloniom carnoskorych sprawdzonej juz wiedze o tym ze sa najhojniej obdarzeni przez nature co osobicie tez jest przerazajace.

Gość hahbgagagah
w wieku 17lat penis juz nie rosnie max do 14-15lat, no chyba ze jestes opozniony w rozwoju i pozno zacząles dojrzewac :D poza tym 17cm to żaden kolos a fiutek w kategorii 'sredni'. A co do twojego pytania, idz na dziwki, tam bedziesz mogl nawet na nią nasikac.

Gość wojtek mck
Oszalałas? Dłonie zwiększają objętość od wysiłku pracy, albo sportu, mój kolega siatkarz ma takie grabie że objął mi jedna dłonią pół głowy :D a co do muszyńskich sprzętów się nie wypowiadam ale dłonie mają normalnie - znam parę czarnych chłopaków i mają ręce jak ja ;) penis nic nie ma do reszty ciała jest zbudowany przecież z ciał gabczastych więc jak można pierdolic tak od rzeczy, kobiety oj kobiety co wyście robiły w szkole haha. tyle w temacie i tak żaden zwierz mi nie odpowiedział, :Dpozdro

Gość słownik sobie kup
i z ortografia sie zapoznaj bo nawet do reki ci żadna dziewczyna nie wezmie

Gość wojtek mck
Może nie późno, a dziwnie. Pierwszy miałem mutacje ale zarost pojawił mi się tak z rok, dwa lata temu, a fiut rośnie ale na pewno nie wg ustalonych kryteriów, nie ma tak że każdemu przestaje rosnąć w wieku 15lat, idź do szkoły albo na jakieś ogarnięte forum. A 17to wystarczająco przynajmniej dla mnie poza tym ważniejsza jest grubość, a jest spory. Zresztą jebac to niech się wypowie jakaś kobieta

Gość Goldin
a zagladałes tym czarnym w majtki? smiem watpic, ale spokojnie dziecko 17 to nie tak zle, bywaja gorsze nieszczecia w tym zakrecie 8cm albo 25cm.

Gość wojtek mck
Pierwszy ze znajomych* dziś mikołajki to możesz mi kupic ten słownik,ale i tak miło że ktoś czyta moje posty cześć

Gość wojtek mck
Komusza skąd myśl że koniecznie mieszkam w polsce