Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Veronica spicata

Odszedł po 6 wspólnych latach. Zemściłam się.

Polecane posty

Gość jukijuoujytr
tak ,tak przyklasnij sobie jeszcze raz!!!z toba nie ma po co dyskutowac,nie warto sie znizac do twojego poziomu! TY NIC NIE ZROZUMIALAS

Oj sama się teraz pogrążasz, najpierw piszesz, że stajemy w jego obronie, choć tak Cię skrzywdził, a teraz, że nas on nie obchodzi tylko pieniądze :) Nam chodzi o kradzież, zrozum to wreszcie :)

Gość veronica spicata
yuki... jednak to prawda że polacy czytają ale nie rozumieją co :). Pisałam, że oszczędności ma na lokatach :). I koniecznie podaj swój sztandarowy argument, że jestem złodziejką :D

Gość hm ..........
fałszywy materialista ............ H U R R A toż to pozytywnie o mnie thx autorko :) nareszcie mnie ktoś docenił :)

Ja...-posiadanie upoważnienia do czyjegoś konta a kradzież jego pieniędzy z tego konta to co innego przecież.Autorka nie lamentuje?Po kiego więc grzyba zakłada ten durny temat o tym,jak okradła swojego faceta?Bo (cenzura)ją czyści.Jakby miała tą sprawę za sobą to nie próbowałaby zrobić z siebie bohaterki tutaj ;)

Gość veronica spicata
Ja sie niep ogrążam tylko was głupolku :). Obie sie plujecie że nie ma moralności, a wy macie? :D. Was tylko te 17 tysiaków boli :D.

Gość Dobrze mówią, że kafeteria to
miejsce dla popsutych ludzi i dzieci, które się za życie biorą...

Gość djsfbdsjfmndsmf
jestes zwykla suka!co niby jawnie zrobilas.wykorzystalas fakt,ze masz dostep do konta,ale on jakos o tym nie wiedzial....

Gość Autorka dalej nie rozumie że
nie chodzi o 17000zł, ale takiej ograniczonej to już dawno nie widziałem:D

Gość hm ..........
WitF jednak chyba jest to prawdą co własnoręcznie potwierdziłaś na jednym z topików odnośnie opinii o facetach :)

Gość jukijuoujytr
A JA MIMO WSZYSTKO ZYCZE WAM WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!I NIE MARTWCIE SIE O MNIE!CO BY MI SIE NIE PRZYTRAFILO,DAM SOBIE RADE!JA NIE JESTEM ANI UZALEZNIONA ,A TYM BARDZIEJ ZALEZNA OD MOJEGO MEZA!WY NIE WIECIE CO TO ZDROWY ZWIAZEK!ZYCZE WAM,ABYSCIE SIE DOWIEDZIALY !!!WSZYSTKIE PLUJACE TU JADEM PANIENKI

Gość hm ..........
taka mnie myśl naszła ile z tu wpisujących osób jest w pracy i korzysta z firmowego komputera ? :) tak sobie gdybam :P

Gość hm ..........
a jednak :) widocznie nie wiesz gdzie i co piszesz ;)

Gość hm ..........
sorry :) inaczej, nie pamiętasz ;)

Gość ja........
Weronica placza za tymi 17 000 bo zarabiaja 2000 i dla nich to wielkie oszczednosci by byly. Gyby mogly to by poszly do tego schroniska i by zabraly te pieniadze, dla tych moralniakow tylko kasa sie liczy. Poza tym nie da sie ukrasc czegos co jest wspolne. Udostepnij jej konto, ona sie tam nie wlamala. No ale jak juz pisalam szkoda wam poprostu tych 17 000 bo nigdy nie bedziecie tyle zarabiac. Jestescie jak takie baby z targu ktore tylko wrzeszcza

Gość veronica spicata
hahahaha, to była prowokacja a wy daliście się nabrać. myslicie, że taka głupia jestem, żeby tak postąpić? hahahaha nara dzieciaki!

Gość rudexxx
WERA JESTEŚ MOIM MISZCZEM ;] nie słuchaj tych głupich bab. ja bym tak samo zrobiła :D i nie miej wyrzutów czy jakiś wątpliwości. niech facet żałuje że robil cię w konia.

Gość ja........
ja też nie rozumiem, o co tu chodzi. przecież to tylko kasa, a ja mam więcej i tak i zarabiam więcej, ale na psy bym nie dała, bo szkoda by jmi było. kupilam ostatnio telewizor do domu i musze zrobic remont kuchni.

Gość swietnie, naprawde!
no wlasnie.. mnie tez zaden facet nie zranil, jestem w szczesliwym zwiazku, wiec Wasza teoria, ze Autorki bronia jedynie takie zranione, niestety sie nie sprawdza :) Autorka miala dostep do konta, sam ja upowaznil, wiec jaka kradziez? a to ze Autorka tu pisze to nie znaczy, ze lamentuje. po prostu jest zadowolona, ze odzyla i pokazuje innym dziewczynom, ze lamenty nie maja sensu :) swoja droga jakby facet wyczyscil konto kobiecie to byscie go chwalili, ze dobrze zrobil. a jak odwrotnie, to jedziecie po Autorce. lepiej jakby siedziala zaryczana ze stosem zasmarkanych chusteczek? chyba dobrze, ze sie zemscila, ze sobie ulzyla i ze moze normalnie zyc. a i wiele zwierzakow dzieki niej bedzie mialo co jesc i cieply koc na zime.

Gość adrjano
I bardzo dobrze zrobiłaś :) brawo.

To mogłoby być 100 tysięcy albo 50 groszy..Nie chodzi o ilość pieniędzy tylko o zachowanie Autorki :).No ale po co czytać ze zrozumieniem skoro jad wypalił Wam oczy

Gość veronica spicata
To był podszyw, to wyżej. Ja,... jasne, pisałam wyżej, że bezrobotne babeczki labo jakieś sklepowe tu głownie piszą :).

Gość hm ..........
zakładałem, że może to być prowokacja ale też nią nie musi być :) coś szybko straciłaś ducha no i jakoś się tak zaangażowałaś inwektywnie :) Czy to prawda czy nie, wiesz co o tym myślą inni.

obrończynie autorki są tak samo jebnięte jak ona. ­ zabranie pieniędzy z czyjegoś konta bez jego zgody to kradzież. i facet autorki wygra sprawę w sądzie. ­ co za różnica, czy ukradzione pieniądze wydała na wódkę, schronisko czy dom dziecka. okradzionego g... to obchodzi. ­ a tę kretynkę po wyroku najpewniej wywalą z pracy i ze znalezieniem nowej będzie miała wielkie problemy. bo kto chciałby zatrudnić złodziejkę?

Gość cicho ma tu byc no
juz.Co za wrzaski .Yuki cos tam dalej -wylacz kurwa tego capsloka pisdolino, bo czytac cie nie mozna tak dajesz po galach aurorko -tu chodzi tylko i wylacznie o te 17 tysiakow.Nie moga niektorzy przezyc tej forsy.Tu jest etn bol i gul . Jakbys jego osrane gacie , kondomy, szczotke wywalila przez okno to ok, ale ta forsa jej to jest takie bolace .

Gość veronica spicata
same podszywy, a ja i tak jestem najlepsza:D zazdrościcie mi,. że mam jaja większe, niż faceci:D

Autorko, to, że jest to prowokacja to wiadomo od dawna, ponieważ osobą takiego pokroju nie przelałaby na schronisko tylko wydała na siebie :D

Gość naprawdę smutny widok tutaj
skoro myślicie, że chodzi o kasę...