Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Veronica spicata

Odszedł po 6 wspólnych latach. Zemściłam się.

Polecane posty

Gość ja........
ale ktosjest beznadziejnym przypadkiem zeby sie podszywac pod kogos, boze osobo nie masz swojej tozsamosci zeby pisac pod kims?? chyba psychiatra sie przyda zeby cie naprostowal ze nie jestes mna........

Gość swietnie, naprawde!
niby jak facet ma wygrac sprawe w sadzie? Autorka byla upowazniona do dostepu do konta, miala prawo wybrac z niego pieniadze. a ze wybrala wszystkie? a jak facet udowodni, ze np nie uzgodnili razem ze przeleja cale kase na schronisko?

Gość WomanInTheFog dokładnie
nie wierzę, że tak niskie osoby żyją na tym świecie i nagle pomagają schroniskom:D ciekawe, czy wcześniej dawała chociaż paczkę jedzenia dla psiaków. pewnie nie, bo lakier do paznokci kosztuje więcej, więc sama SWOICH pieniędzy by nie dała od serca. typowe dla takich, które się tylko cudzą kasą potrafią rządzić.

Gość ja........
dokładnie, ja już miałam sporo podszywów i sama musiałam iśc na terapię. ale autorkę i tak kocham za to, co zrobiła:D

Gość veronica spicata
Dziewczyny: ja.. i świetnie :). My wiemy, że te 17000 to jest niewiele i mu od tego nie ubędzie, ale moralniactwo tego przeżyć nie może :). 17000 to dorobek ich życia przecież :).

Gość hm ..........
niezła kafenowela nienawiść i miłość fiu fiu :)

Gość hm ..........
zaczyna się od razu od uczucia między kobietami .......... może i dobrze niezła reklama i temat obrazoburczy :)

Gość ja........
gdyby przelala 10 zl nikt by jej nie skrytykowal, boli was ta kasa biedaki.

Gość ja........
dlatego takim babom jak ty sie nie ufa i nie mozna dawać ani klucza do domu ani upoważnień. ale sama nie rozumiezz nic.

Gość hm ..........
ja ...... i veronica, co tez będzie w następnym odcinku ???

Gość ja........ ty jesteś tak samo
niemądra jak autorka, skor0o myślisz, że chodzi o kasę. żal mi cię. na szczęście jesteś samotna i z takim myśleniem nic cię nie zechce.

Gość veronica spicata
laleczki, ale argumenty proszę, nie gdybania, argumenty, myk, myk :). Jak napisałam, że nikt nie współczuje jemu tylko 17000 to nikt sie do tego nie odniósł, dlaczego? Prawda w oczy kole? Acha i jeszcze jedno, moi drodzy interlokutorzy woman in the FROG :D yuki.. i hm... - jest takie przysłowie: uderz ws tół a nożyce sie odezwą :). Państwo MORALNI :).

Gość ja........
odrazu widac dla kogo te 17000 to majatek a dla kogo to tylko kwota.

Gość hahaha autorka jest śmieszna
"ak napisałam, że nikt nie współczuje jemu tylko 17000 to nikt sie do tego nie odniósł, dlaczego? Prawda w oczy kole?" bo nie o to chodzi. ale ty jesteś smutna:D

Gość ja........
weronica jelsi ktos pod moim nickiem napisze cos do Ciebie niemilego to nie ja. Ktos sie tu podszywa pode mnie. Boze zeby robic taki cyrk o 17000, jak mowie gdyby przelala 10 zl nie byloby takeigo wielkeigo odzewu.

Gość veronica spicata
ja... wiem, wiem :). To państwo moralni, zdzierżyć 17000 nie mogą :).

Gość hm ..........
to mają być Twoje argumenty? zasady zawarte w Piśmie świętym, Ewangeliach czy też dekalogu być nie mogą użyte bo jesteś nie wierząca, a może jesteś spod znaku 666 wtedy łatwiej byłoby cię zrozumieć :) Zasady skądś musisz czerpać :) albo. nie masz żadnych zasad :)

Gość ja........
mówię ci autorko, że sama się zastanawiam, czy dałabym na psy, czy na siebie:D ale kasy sporo, więc mogłaś poszaleć:D zawsze to za darmo:D

Gość ja........
poza tym sprawy w sadzie nie przegra. Nie udowodni jej ex ze nie chcial tego przelac, jeli sie kogos upowaznia to sie bierze odpowiedzialnosc za to.

Gość ja........
dlatego nie wolno nikomu ufać. ale kasa była spora, zazdroszczę Ci vera:D

No proszę was, to Wy sprowadzacie to cały czas do kwoty. To wy mówicie o pieniądzach. My mówimy o samym fakcie kradzieży. :) Argumentów padło dużo, tylko Ty się do nich nie odnosisz, a żądasz więcej. Czuję miętę pomiędzy autorką a jednym z jej klonów :D

Gość veronica spicata
hm... a dlaczego nie możesz użyć? Użyj, a ja sie do tego odniosę, ale nie używasz, bo ich nie znasz :). Nikt nie podał mi tu żadnego przykazania np. przykazanie 2 - kochaj bliźniego swego jak siebie samego :). Ja znam dekalog. Ty nie, dlatego go tu jeszcze nie przytoczyłeś :). Nie macie żadnych kontrargumentów, żadnych :).

Gość cała ta historia to beczka
śmiechu, ale przynajmniej widać, jacy ludzie żyją na tym świecie:D

Gość hm ..........
Państwo moralni mogą dyskutować tylko z kimś kto potrafi rzeczowo i na temat się wypowiadać używając do tego logicznie skonstruowanych zgodnych z przedmiotem rozważań argumentów :) Próba rozmowy została podjęta i po stwierdzeniu, że oponent nie potrafi się odnaleźć w dyskusji uważam, ze powinno się ją zakończyć :)

Przynajmniej wyszło szydło z worka jak zepsute i zakłamane są kobiety ( nie wszystkie, ale jednak większość) Tak, w takich wstyd mi za to, że też nią jestem :) A potem żądacie szacunku, tylko na szacunek trzeba sobie zapracować. Ot co :D

Gość kochanka Franka
Gdybys zagarnela kase dla siebie autorko to bym nie miala dobrego zdania o tobie.Ale ze pieskom zorganizowalas swieta,to super ! :)

Gość ja........
z tym zazdroszczeniem to tez nie ja. Boze ale ktos jest glupi, przykry, lotosci ze sa takie plytkie i malutkie osoby ze musza pisac pod kogos nickiem. Osob jestes brodzikiem intelektualnym i biedakiem, zal mi ciebie, tego ze pracujesz za nedzne grosze zeby tylko cos dorobic aby do konca miesiaca starczylo, dziecku kosmetyki nivea kupujesz bo na nic was nie stac. strasznie mi ciebie zal ale jak mozesz duzo zarabiac skoro musisz sie pod kogos podszywac bo nie masz wlasnej osobowosci.