Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Veronica spicata

Odszedł po 6 wspólnych latach. Zemściłam się.

Polecane posty

Gość żabciu nie martw się tutaj 80%
to totalne nieuki i naprawdę nie wiedzą, co to prawo:D A tutuj wymyślają, że "wspólna kasa", więc MOGŁA:D głupie są, bo myślą, że jak coś się powie na gębę, to jest święte i prawo tego nie tyka:D ledwo matury pokończyły na dwójach i wieklkie mądre zgrywają, a pracują w tesco na stoisku z kosmetykami, bo nawet nie potrafią się po angielsku przedstawić:D

Gość i bardzo dobrze zrobiła
gdyby była jego żoną to byłyby ich pieniądze a nie jego więc wydałaby swoje! Dalej żyjcie na kocią łapę bez żadnych zobowiązań. Moim zdaniem tylko tchórze, albo ci co wiedzą, że będą zdradzać i może się to wydać boją się zalegalizować swój związek.

Gość djsfbdsjfmndsmf
to musi byc prowo!

Gość hm ..........
to już beze mnie :)

Gość ja.........
udostepnij jej konto zeby brala z tego konta, wiec wziela.

"veronica spicata Dostałam smsa : Cześć, słuchaj, wiem, że poostąpiłem podle i że twój czyn ma uzasadnienie, ale koniecznie potrzebuję tej kasy teraz. Lokaty kończą mi sie 17 i 29 stycznia. Nie chcę ich teraz zrywać, a Ania w związku z rozwodem ma problemy finansowe, poza tym szuka pracy, dlatego na gwałt ich potrzebuję. Możesz mi ją oddać w najbluższy poniedziałek? Napisałam żeby dopominał sie zwrotu od schroniska " no i własnie widać, jak niska jesteś autorko., BARDZO NISKA! kto wkleja PRYWATNE SMSY NA FORUM? al mi cię... NIE MASZ ŻADNYCH ZASAD!

Gdyby brała z konta nawet 1zł i wydawała na siebie ale bez jego zgody to również byłaby to kradzież.facet zachował się jak..jednak oboje z Autorką są siebie warci.Panna pokazała,że ją szlag trafił.Zemsta na nim?Nie sądzę.Skoro tyle niby zarabia to walą go te pieniądze.Ty siebie skrzywdziłaś tak naprawdę a nie jego.Zostałaś z niczym i jeszcze pokazałaś ile jesteś warta...

Gość ja.........
ja poprostu uwazam ze nie mozna robic swinstwa kobiecie ktora poswiecila facetowi tyle lat, troske, milosc, pomogla mu keidy bylo mu zle, a on mial to wszystko w dupie i polecial jak kutas jak tamta tylko placem kiwnela, facet musi wiedziec ze sobie zasluzyl. Mogl nie udostepniac konta.

" ja......... udostepnij jej konto zeby brala z tego konta, wiec wziela." to dlaczego PO ROZSTANIU, a nie w trakcie związku? bo chciała się pokazać? udowodnić cokolwiek na sam koniec? pokazać, kto tu niby rządzi? buahahahhaa. fejsbukowe niunie.zepsuta i zniszczona, związku już nie stworzy. a teraz jeszcze pokauje nam jego smsy. gówniara. współczuję jej rodzicom, że jej nie wychowali należycie. ale pewnie ją internet wychowął i kafeteria.

Gość ja.........
tepe baby jak bez jego zgody skoro ja upowaznil. Upowaznienie to zgoda na korzystanie z jego konta.

taka tak, mógł nie udostępniać, to wtedy taka jak ty "ja.." zaraz by tu srała, że ON JEJ NIE UFA WIĘC JEJ NIE KOCHA:D Wy już tak macie narąbane w główkach.

Gość Olga11312312321
głupio sie zachowałaś powinnaś mu powzwolić odejść ,a nie sie mścić bo to nic Ci nie da , a on bedzie miał o Tobie jeszcze nizsze mniemanie i pewnie go to utwierdziło tylko w tym ,ze dobrze zrobił ,ze odszedł...

Gość ja.........
wczesniej niepotrzebowala korzystac z tego konta. Skorzystala keidy poczula potrzebe.

Gość Olga11312312321
,,ja poprostu uwazam ze nie mozna robic swinstwa kobiecie ktora poswiecila facetowi tyle lat, troske, milosc, pomogla mu keidy bylo mu zle, a on mial to wszystko w dupie i polecial jak kutas jak tamta tylko placem kiwnela, facet musi wiedziec ze sobie zasluzyl. Mogl nie udostepniac konta." Ale nikt nikogo do miłości nie może zmusić. Chce odejść ? prosze bardzo ... A autorka powinna zacząc nowe życie i szukac kogos nowego.

Gość Teraz przynajmniej...
jest pewny, że dobrze wybrał i nie musi mieć żadnych wyrzutów sumienia, bo jak widać jednak to zła kobieta była.

Gość no teraz to leję ze śmiechu
"ja......... wczesniej niepotrzebowala korzystac z tego konta. Skorzystala keidy poczula potrzebe." BUAHAHAHAHAHAHA, NO TO WIDOCZNIE WCZESNIEJ NIE CZUŁA POTRZEBY POMAGAĆ PIESKOM? BUAHAHAHA, SAMA SIĘ WKOPUJESZ I SIĘ MOTASZ HAHAHAHHA:d

Gość ja.........
on ja oszukiwal. On z nia byl a z tamta juz krecil od jakiegos czasu a autorke zdradzal i nie powiedzial odrazu ze wrocildo tamtej. Zmusic nie mozna ale uczcziwie powiedziec ze juz koniec mozna. mogl jej odrazu powiedziec. A nie po pol roku od spotykania sie z tamta przyjsc pocichu i sie pakowac jak jej w domu nie bylo

Ja..-nie powinien robić jej świństwa to fakt.Tutaj wszyscy są zgodni co do tego.Autorka jednak nie posiada za grosz klasy.Kochała go przecież przez ponad 5 lat.Tego już nie pamięta?najbardziej zabolałoby go jej obojętność.Nie wiedziałby co czuje,co myśli i to jest najlepsze co można dać osobie,która nas zraniła..totalnie ją olać!Kilka osób napisało,że boli nas kasa skoro nie popieramy Autorki.Właśnie odwrotnie-to osoby takie jak Autorka boli kasa skoro je ukradła i wydała(mniejsza już na jaki cel).

Gość do Olga 1coś tam
ciekawe jakbyś ty wariowała jakby cię facet zostawił (o ile taki jest) nie wierzę że wcale by cię to nie ruszyło więc nie pouczaj autorki.

" ja......... on ja oszukiwal. On z nia byl a z tamta juz krecil od jakiegos czasu a autorke zdradzal i nie powiedzial odrazu ze wrocildo tamtej. Zmusic nie mozna ale uczcziwie powiedziec ze juz koniec mozna. mogl jej odrazu powiedziec. A nie po pol roku od spotykania sie z tamta przyjsc pocichu i sie pakowac jak jej w domu nie bylo" oczywiście, tutaj masz rację. ale tylko tutaj:)

Gość ja.........
to lej ze smiechu, malo mnie interesuje co teraz robisz. napisz to komus kogo to zaciekawi a nie do mnie bo mam wyjebane czy lejesz czy nie.

no i tu Cię boli, biedactwo:D tu jest Twój czuły punkt i już jesteś skończona w tej historyjce:D widocznie autorka też ŻAŁOWAŁA na pieski, bo wcześniej nie czuła potrzeby brać kasy na ten cel:D

Gość Olga11312312321
Poza tym autorka pokazała ,ze ja bardzo ruszyło ,że odszedł do innej. A to błąd bo przez to ponizyła sama siebie i podbudowała jego ego. Obojetność jest najlepszą zemstą i najbardziej boli. Jesli by pokazała ,że za bardzo jej to nie rusza to on by sie napewno zastanowił dlaczego ...Chocby nie chciał i tak z nia być to by go to zabolało jego meska dume A moze i za jakis czas by sie zastanawiał czy dobrze zrobił Wiec autorko moim zdaniem zle zrobiłas

nadużycie pełnomocnictwa podchodzi pod nadużycie zaufania. a dalej nie wiem pod co to podciągną, ale nawet za nieumyślną szkodę wynikającą z niegospodarności w zarządzaniu czyjąś kasą można trafić nawet na 3 lata za kratki. ­ a to było umyślne i w dodatku z niskich pobudek :P ­ generalnie działanie na szkodę mocodawcy (czyli tego, który udzielił pełnomocnictwa) zawsze jest przestępstwem i to powinien wiedzieć każdy :classic_cool: ­ no ale głupich nie sieją, sami się rodzą.

Gość ja.........
ide glupie kurwy, jestescie tak glupie ze szkoda klawiszy na was, tepe istoty skad wy sie wzieliscie. tepe niezarade kretynki. pa zyjcie dalej w swoim pieknym swiecie.

żab-x daruj takie mądre słowa, bo 90% tutaj ich tak ich nie zrozumie:D

Poza tym skoro mieli tyle kasy to mogła co m-c wpłacać na pieski abo robić zakupy karmy i zawozić.Ale po co?Trzeba było po rozstaniu zabrać facetowi kasę.To jest bardzo sztuczna dobroć..ja kocham psy,mam 2 ze schroniska,co m-c wpłacam kasę na karmę i teraz ocieplanie bud.

Gość Olga11312312321
,, ciekawe jakbyś ty wariowała jakby cię facet zostawił (o ile taki jest) nie wierzę że wcale by cię to nie ruszyło więc nie pouczaj autorki." Napewno było by mi przykro bardzo ,ale nie prosiłabym go zeby został ( chyba ,ze to była by moja wina) ani nie mściłabym się. Już kiedyś zresztą mnie jeden zostawił to przyjełam to z honorem , znalazłam sobie innego ,za pół roku chciał wrócić ,ale było już za poxno