Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panie żenujące

Młode kobiety są leniwe - nawet gotować nie potrafią

Polecane posty

Gość Panie żenujące

Porazka. Jak czytam tematy to krew mnie zalewa. Laski pisza, ze na obiad jedzą z facetem i dziecmi pizze, idą do tesciowej albo zamawiają żarcie z cateringu lub restauracji :D wiekszosc nawet nie potrafi zrobic prostego schabowego czy zupy pomidorowej...no potrafią ale sałatke ze spryskanej sałaty i ćwikły albo inne 'modne' gowniane zarcie dla królika, bo taki przepis znalazły w Pani domu czy na Wizazu. Sprzątac im sie nie chce, co pokazują programy o sprzątaniu na Tvn i tv4, laski wypacykowane a kibla po sobie nie umie umyc, grzyby w szafie, syf w łazience. Kobieta XXI wieku potrafi tylko nadstawaiac cipe do ruchania, kupowac paskudne szmaty w sieciowkach i malowac sie - co tez im słabo wychodzi bo wygladają jak klowny albo ruskie tirówy. Pozdrawiam reszte normalnych pracowitych inteligentnych dziewczyn, ktore wiedzą co to znaczy byc kobietą, co to kobiecosc a takze te ktore nie tylko biorą i ządają ale tez cos dają od siebie :)

Gość Amfa staff
leniwe to sa pierogi :P a jak soba dajesz krecic jak ogon psem to miej pretensje do siebie :classic_cool:

Gość za 12 min
zenujacy to jest twoj poziom inteligencji. Genralizowac na podstawie (wybranych) postow na forum i programie TVN :D Jest duzo topikow gdzie mlode kobiety wymieniaja sie przepisami i pokazuja zdolnosci kulinarskie ale dla wlsanego dobrego samopoczucia lepiej skoncentrowac sie na wygodniejszych ;) x ale jakos trzeba sie dowartosciowac, nie?

Gość jdjdjdjtg
dlatego coraz wiecej facetow szuka azjatek. Sympatyczne, pracowite, ulegle, spokojne a nie kurvy ktore ciagle robią loda innemu, myslą jak zaciązyc apotem szukają 'zaradnego' jelenia na ojca

Gość ostatnio oszalałem na punkcie
Filipinek, jak myślicie zechce któraś Polaka?

Gość Polaris aqua
Mysle, ze wiele zechce. Wyglad nie jest taki wazny. Najwazniejsze, ze masz jakas stalą prace, mieszkanie i obywatelstwo UE. Polska dla Filipinek, Wietnamek etc to bardzo atrakcyjny, bogaty i nowoczesny kraj.

Gość hgfdhg
Polki są też leniwe, prawie niczym się nie interesują (weź pogadaj z taką o polityce, technice, sporcie - większość nic nie wie), są beznadziejne w łóżku. Za to patrzą gdzie tu złapać jelenia, żeby je utrzymywał i oczywiście woził (bo same prawa jazdy zwykle też nie mają), oczywiście zapewnił też mieszkanie (bo same mieszkają z rodzicami, jak się nie uda wprowadzić do chłopaka).

Grunt żeby dobrze pracowały w łóżku - jakiś striptiz dla zmęczonego wracającego z pracy męża, potem wspólny prysznic i dziki sex na jeźdźca .. potem mogą dalej się opierniczać ;)

Gość ostatnio oszalałem na punkcie
Polaris aqua nie musisz być taka złośliwa

Gość Goldin
duzo w tym prawdy. pokolenie mikrofalowka lub obiad ze sloika, torebki, kubka chinszczyzny i zamrozynek od mamy

Gość angloarab
A kto powiedział, że kobieta musi gotować??

Gość Dokładnie tak złote
No właśnie Za to faceci nie potrafią nic w domu zrobić, większość nawet zarobić nie potrafi (przynajmnije debile z kafe) :D Sex 5 minut bez gry wstępnej :D już wolałaby sama się zaspokajać Na szczęście mam normalnego mężczyznę

Gość Dokładnie tak złote
mój mężczyzna rżnie mnie w dupsko aż wióry lecą, jest tak dobry że wypozyczam go innym kobietom we wsi za real ca$h

A od kiedy to kobiety mają przymus gotowania? Ja powiedziałabym raczej, że dziś wielu LUDZI jest leniwych. Jeśli mężczyźnie nie chce się gotowac i sprzątać, to dlaczego kobieta ma to robić???

Gość Dokładnie tak złote
O widzę że jakiś nieudacznik kafe się podszywa :p goń się

Gość sam se gotuj,
pajacu jeden. to już nie XIX w., ze kobiety gotowały i opierały facetów :P masz ręce- gotuj, pierz, sprzątaj i prasuj. już nie ma służących.

Gość Dokładnie tak złote
U mnie np jest podział, ja czasem gotuje sprzątam itd, a czasem mój facet jest tak pół na pół :) i to jest fajne bardzo, polecam każdej parze

Gość Autorze, a ty jesteś
jakiś upośledzony, że nie potrafisz sobie coś do jedzenia zrobić czy gaci wyprać ?

Gość nuddda post
co autor topika ? nikt Ci nie gotuje ? to wypi_______ierdalaj do macdonalda nie ma przy musu

Gość dfhdh
Gotować im się nawet nie chce leniwym babom, ale za to wymagania wobec facetów że hoho: że musi dobrze zarabiać, umieć wszystko naprawiać itd. Na siebie najpierw spójrzcie niedojdy życiowe, które często pasożytujecie na facetach.

Gość troche w tym racji jest
jak ostatnio byłam u fryzjera i widziałam jak praktykantka myje podłoge to mi rece opadły, tykała sie tego mopa jak tredowatego, porządnie wycisnąc nie umiała , lała jej sie woda po butach, a podłoga po tym jej papraniu wyglądała gorzej niż przed

Gość a zjakiej racji
facet ma naprawiać zepsuty sprzęt domowy, dokładać do pieca, malować i przybijać gwoździe?

Gość że co ty
Bo to męskie zajęcia :D Jak tego nie potrafisz to jesteś nic nie wartą ciotą :D

Gość Pomidorek z Basyli(k)ą
no to bul :P :D

Gość tabletttka
no tak, najlepiej aby kobieta poszla do pracy, potem ugotowala, spelnila oczekiwania meza w lozku i caly czas ladnie wygladala. a facet tylko do pracy a po pracy meczyk i piwko. kobiety -na nie szczescie mezczyzn -przejrzaly na oczy i nie daja sie wykorzystywac. i dobrze. a z tym ze szukaja jelenia to niektore moze i tak ale nie wszystkie. ja mam prawo jazdy, prace taka w miare, narazie mieszkam u rodzicow ale mam swoj domek nowopobudowany i na pewno nie zwiaze sie z kims, kto po pracy bedzie ogladal TV i we wszystkich pracach domowych typu gotowanie bede go wyreczac. gdybym miala byc z kims takim wolala bym zostac sama.

Gość całą sytuację można obrócić
kobiety starają się przeforsowac model typu: zajęcia typowo męskie i wspólne:D

Gość całą sytuację można obrócić
"Bo to męskie zajęcia Jak tego nie potrafisz to jesteś nic nie wartą ciotą " a sa kobiece zajęcia (nie licząc rodzenia dzieci)?

Gość gość
Ja po 11 h poza domem (8h praca, dojazdy, odbieranie dzieci i odprowadzanie) mam jeszcze komukolwiek gotować?! HA HA HA. Chłopy zagonili nas do roboty to niech sobie sami gotują. Kiedyś kobieta zajmowała się domem. Dzisiaj naqrwia po 8-10 godzin nieraz fizycznie.