Mala234MI 0 Napisano Grudzień 6, 2012 Uprawiałam sex podczas dni płodnych.Facet miał na sobie cały czas prezerwatywę.Wytrysk był na zewnątrz pochwy.Prezerwatywa nie pękła , nie zsunęła się.Jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Grudzień 6, 2012 0%. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anuniaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Grudzień 6, 2012 tak duże jak duże prawdopodobieństwo jest tego, że Bóg wybrał Ciebie na matką swojego nowego syna Więc odpowiedz sobie sama na to pytania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesli idzie Napisano Grudzień 6, 2012 o to motto, to myślę podobnie. Bo co mi z takiego raju, w którym, nie można by było chędożyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mala234MI 0 Napisano Grudzień 6, 2012 0 %% nawet jeśli to była prawdopodobnie owulacja ? Tylko sie upewniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anuniaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Grudzień 6, 2012 nie no, nie 0% raczej jakieś 0,0000000000000001% :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Grudzień 6, 2012 Jeżeli był to odpowiedni rozmiar i została prawidłowo założona to 0%. W jaki sposób plemniki miałyby przedostać się do pochwy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pkz Napisano Grudzień 6, 2012 jestem w identycznej sytuacji. tez mecza mnie mysli mozliwej ciazy, sytuacja taka sama jak u Ciebie.... kiedy masz miec okres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach