Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milka_0020

czy jestem w ciąży czy jednak to stres??

Polecane posty

Gość milka_0020

witam. mam 19 lat. miesiączka spóźnia mi się 5dni. powinnam dostać 2.12 a do tej pory nic. ostatnio współżyłam z chłopakiem 17.11. to był błąd bo robiliśmy to stosunkiem przerywanym. jednak chłopak zapewnia, że nie spuścił się we mnie. ostatnio boli mnie podbrzusze, i mam brązowe plamienia, jednak dziwi mnie to że wcale nie bolą mnie piersi. test robiłam, niby wyszedł negatywny ale ta kreska była jakoś słabo widoczna... myślicie że to wszystko może być spowodowane stresem>?? ciągle o tym myślę, nie chce być na chwilę obecną w ciąży bo jeszcze nie planowaliśmy dziecka, chce skończyć szkołę. pomóżcie, doradźcie coś... powiedzcie jakie są objawy ciąży w pierwszych tygodniach...

Gość powtórz testtt
jeszcze raz uprawiliscie sex bez zabezpieczenia i wszystko mozliwe ze to ciaza tym bardziej ze wyszla ci 2 blada kreska,,,, i zalezy tez czy @ masz regularne a piersi wclae nie musza bolec kazda kobieta ma inne objawy

Gość załamka;(
w pierwszych tygodniach u większości kobiet nie ma objawów ciąży (mówię o 5 - 6 tygodniu), bo pojawiają się trochę późnej. Niezawodny objaw to brak @. Skoro uprawiałaś seks ze swoim chłopakiem to musisz być świadoma konsekwencji, tym bardziej, że metoda antykoncepcji, którą wybraliście jest marna. Zrób jutro bądź za kilka dni kolejny test, bo prawdopodobieństwo ciąży oczywiście jest. Ale nie jest to przesądzone.

Gość milka_0020
zamierzam zrobić jutro drugi raz test. wiem właśnie że to było głupie aby w taki sposób wlasnie uprawiac seks. no ale cóż stało się...czasu nie cofnę.

Gość milka_0020
a @ nie mam regularnych. czasem spóźni się dzień, góra dwa dni.

Gość najlepiejjjjjjjjjjjjj
@ nie mam regularnych. czasem spóźni się dzień, góra dwa dni. o nie regularnych @ mozna mowic gsdy sie ma raz 25 raz 35 lub wiecej a dzien czy dwa roznicy to sa regularne;) najlepiej idz jutro z rana na bete hcg i bedziesz miec jasnosc;)

Gość najlepiejjjjjjjjjjjjj
a na tescie byla slaba kreska? bo jesli tak moze to byc ciaza powtóz test za dwa dni np a najlepij to wlasnie beta

Gość milka_0020
słaba była, praktycznie ledwo co widoczna.

Gość to raczej ciąża
:D

Gość załamka;(
To jak była słaba kreska to raczej jest ciąża (oczywiście ta druga kreska).

Gość autorkooooo
no chyba logiczne ze chodzi o druga kreske:D

Gość masakra:(:(
Jezeli w polu T jest jakakolwiek kreska która pojawia się w czasie podanym w ulotce testu (zazwyczaj 5 minut) oznacza to albo ciążęalbo choroby przy których ciążą to pestka z naciskiem na CIĄŻA

Gość CIĄŻĄ GRATULKI
Przecież współzyliści w okresie okoowulacyjnym. Nieźleś się wpakowala...

Gość 5t5t
Nie zawsze są objawy ciąży! Niektórzy wcale ich nie mają!

Gość troszkę zdziwiona:)
a mnie bardzo bolały piersi przed spodziewana miesiaczką (teraz już mniej) i zrobiły się takie pełniejsze co nigdy sie przed okresem nie zdarzyło, ostatnio kilka dni przed spodziewana miesiączką czułam kłucie w jednym jajniku, okres powinnam dostać wczoraj. Testu nie robiłam bo jakoś nie wierzę że mogę być w ciazy ale czy te obiawy mogą o tym świadczyć? chyba nie co?:)

Gość jhjghjhgghj
up