Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynaaaaa1234

Ile powinien trwać cykl

Polecane posty

Gość katarzynaaaaa1234

Więc tak dzisiaj 30 d.c. zwykle mam cykle 27-28 dniowe. Zrobiłam test rano i nic..... Jajnik lewy już 3 dzień mnie bardzo kłuje, dzisiaj trochę mniej ale też często, temp. się utrzymuje. I zastanawia mnie fakt, jak sprawdzić, czy ma jakieś znaczenie, że w 11 d.c. pęcherzyk wynosił 17mm, jak obliczyć na tej podstawie w jakich dniach cyklu mogła być owulacja. Słyszałam, że rośnie 2mm na dobę i max do 25 mm. Czyli max owulację powinnam mieć 15 d.c. czy może tak być? Maksymalnie. Dzisiaj 30 d.c. - 14 dni wychodzi, że owulację miałam w 16 d.c. jak na razie a pęcherzyk mógłby mieć 27mm już w tej chwili czyli był przerośnięty... Nie wiem co o tym myśleć....

Gość katarzynaaaaa1234
Czy któraż przez to przechodziła????

Gość katarzynaaaaa1234
Może się mylę z tym wzrostem pęcherzyka???? Czekam na informacje... I czekam na @ lub najlepiej jej brak...

Gość tu nie chodzi o wzrost pęcherz
yka tylko oto czy PĘKŁ, czyli czy owulacja faktycznie odbyła się masz potwierdzone, że owulacja odbyła się?

Gość tu nie chodzi o wzrost pęcherz
i jeśli faktycznie owulacja była w 15 dc, to masz jeszcze czas by dostać @ jutro albo pojutrze (najpóźniej), bo prawidłowo trwająca druga faza cyklu wynosi 12-16 dni

Gość miktoooo
....