agosia86 0 Napisano Grudzień 6, 2012 witam.ktora z was ma załozona spirale? czy sa jakies skutki uboczne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Renia76 Napisano Grudzień 10, 2012 Czesc ! Mam zalozona spirale z hormonem - Nirene . Jakie sa skutki uboczne ? Wszystko mozna przeczytac na stronie producenta - www.ladyinsert.pl . Polecam mimo ze cena jest wysoka , ja dalam z zalozeniem 1100 zl . Poza tym jest ok.! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nova t Napisano Grudzień 11, 2012 Mialam kiedys spirale nova t. 4 lata ja nosilam. Poczatkowo miesiaczka tak obfita, ze nie mialam sie jak ruszyc bo co chwila bylam zalana. Jak ze swini:/ Poza tym zadnych dolegliwosci. Jedyny jaki pojawil sietonasamym koncu. Wrosla mi sie i musieli lekarze usowac ja chirurgicznie w znieczuleniu ogolnym. Kontrole mialam reguralne i wszystko bylo ok. Ostatnie usg jednak wykazalo ze cofnela sie za daleko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iloovecookies Napisano Grudzień 12, 2012 Ja się nasłuchałam wielu negatywnych opinii nt spirali. W końcu wybrałam femcap - kapturek i jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takajednacomaspirale Napisano Grudzień 14, 2012 przedluzony okres do 10 dni poza tym rewelacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takajednacomaspirale Napisano Grudzień 14, 2012 koszt 120 zl raz na 5 lat! miedziana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość latoooooooooo Napisano Grudzień 14, 2012 Boze wracamy do Sredniowiecza??? W tych czasch spirala?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach