Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkafeteria

ból lewego jajnika

Polecane posty

Gość kkafeteria

dodaję ten temat tutaj, ponieważ jest tu wiele kobiet, a sprawa jest bardziej kobieca :) od kilku dni odczuwam dosyć uciążliwy ból lewego jajnika oraz lewego węzła chłonnego, czy ktoś sie już spotkał z czymś takim? pozdrawiam. :)

Gość goonies
do lekarza sie wybierz bo to jakis stan zapalny musi byc skoro boli cie tez węzel:O

Gość kkafeteria
miałam nadzieję, ze jednak mnie to ominie ;) miał ktoś może coś podobnego?

Gość goonies
ze co cie ominie? litosci, pojscie do lekarza w momencie kiedy masz bole jajnika i reakcje zapalna w postaci powiekszonego i bolesnego węzla chlonnego? dziewczyno, ogarnij sie.....

Gość kkafeteria
po prostu przez ostatni miesiąc chodzę do lekarzy średnio co 2 dni, dermatologa, ogólnego, ginekologa i tak w kółko

Gość na pewno masz stan zapalny
jajnika i świadczą o tym jeszcze węzły chłonne, niestety bez lekarza i antybiotyku się nie obejdzie a leków bez recepty na to nie ma. Oczywiście możesz zwlekać tylko za kilka lat nie zakładaj tematu ze masz cyste zapalna na jajniku albo zrosty czy niedrożność i jakie masz szanse na zajście w ciąże bo starasz sie już 5 lat na przykład !!

Gość kkafeteria
w takim razie, jutro zarejestruje się gdzieś, dzięki ;) tylko ciekawa jestem co to będzie bo w tym momencie jestem już na jednym antybiotyku

Gość najwyżej dostaniesz
doodbytniczo czopki diclac przeciwzapalny albo distreptaze

Gość kkafeteria
zaczęłam dzisiaj plamić / dostałam okres, sama nie wiem bo dwa tygodnie temu mi się skończył i nie wiem właśnie, czy czekać, aż się skończy, czy od razu jechać do lekarza. jak uważacie?

Gość kkafeteria
tylko, że czytałam na Internecie, że w czasie choroby organizm może być rozstrojony i mogą się dziać różne rzeczy, a ja właśnie jestem chora, już na drugim antybiotyku