Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikołajka :)

seks oralny

Polecane posty

Zastanawia mnie jedno : dlaczego gdy chłopak/mężczyzna pieści swoją Kobietę to jest OK natomiast kobieta robiąca to Jemu bardzo często nzazywana jest wiadomo jak

Gość eN
eee tam. ja tam lubie mu robic przyjemnosc. Czesto. Po prostu lubie sie nim bawic, lizac itd. Jestem zboczona? moze. ale dobrze mi z tym :)

Nie wiem, możliwe, że w jakimś polskim skansenie jest tak nazywana, ale to raczej marginalne zjawisko

jak jest nazywana? .. bo nie doczytałam się i w związku z tym nie mogę się wypowiedzieć... :)

Frida :) żartownisio albo te głupie teksty : to poniżające dla kobiety a dla faceta to niby nie :)

Gość eN
Mikołajka powiedz szczerze. Przejmujesz sie takim glupim gadaniem? przeszkadza Ci to w robieniu loda? bo nie powinno. Dopuki Twoj facet tak nie uważa opinia innych powinna Ci zwisać koło.. pępka :D

generalnie :P to jestem niedomyślna... więc poproszę o cytaty.. :D zawsze lubię mieć jakiś konkret przed oczami :D

tak trochę głupio się czuję...robiłam to niedawno po az pierwszy w życiu chociaż jestem już naprawdę dorosła :) a teraz myślę co On myśli o mnie...

Gość eN
ja zawsze mowilam ze nigdy tego nie zrobie. zarzekalam sie jak tylko moglam. a jak sie naprawde zakochalam to w nim calym i w jego penisie rowniez. Spodoba Ci sie to, bedziesz robila to z przyjemnością i nie bedzie to dla Ciebie krepujące :)

powiedziałam Mu że tego nie zrobię nigdy :) nie namawiał...i po roku zmieniłam zdanie a teraz MYŚLĘ :)

Gość dfght
mikołajak jaka ty jestes jebnietaa naprawde jak ja sie ciesze ze mam normalną dziewczyne

Gość eN
no to tak jak ja. tez mu tak mowilam :P widok jego minny jak jest w 7 niebie-bezcenny.

dlaczego j* ... miny nie widziałam :) ale pamiętam CO i JAK mi powiedział :) może jednak przestanę się martwić :)

może w końcu opowiesz nam swoje myśli.. to znaczy, co myślisz, że on myśli :P bo w dalszym ciągu nie mogę się ustosunkować do tego tematu :D a stosunkami jestem zainteresowana :P:D ... różnym myśleniem też :D

Gość dfght
nie no nie wiem dlaczego ale jestes musisz byc skoro zadajesz tak idiotyczne pytania

Gość qwepopop
podnoszę dosyć ciekawy temacik :P

Gość boniś
Zamiast martwic sie o to co powie, powinnas sie dziwic czemu nie podskakuje z radosci i codziennie nie obsypuje Cie kwiatami. Uwazam, ze dla 99% facetow, jest to wrecz niezbedna do zycia rzecz i naprawde jezeli ktos pomysli cos zlego o swojej kobiecie, ktora to robi, jest cymbalem.