Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żyła złota

Co myślicie o zdadzonych osobach???

Polecane posty

Gość Żyła złota

Czujny mąż i żona powinni zorientować się, że coś jest nie tak. Niestety, osoba zdradzana o nielojalności partnera dowiaduje się zwykle ostatnia. Psychologowie twierdzą, że nie chce ona dopuścić do siebie myśli o zdradzie i uruchamia mechanizm obronny: "nic nie widzę, nic nie słyszę". i właśnie dlaczego nie chcą niektórzy zdradzeni tego widzieć?

To zależy od sytuacji, czasami ludzie się dobrze maskują i nie ma większych zmian w zachowaniu partnera.

Gość Żyła złota
zdradzam meza z najgrubszym korniszonem ze sloika, mysle, ze czegos sie domysla, po zapachu wody kiszonej

Gość Żyła złota
Psychologowie uważają, że mężczyzn przed zdradą powstrzymuje strach, iż skok w bok się wyda; kobiety zaś boją się radykalnej zmiany w życiu. Opory te, jak wynika ze statystyk, nie są jednak zbyt silne - w Polsce do zdrady przyznaje się aż 60 proc. mężów i 25 proc. żon.

najgorsza jest zdrada gdy partner zakocha się w innej to znaczy że to jest coś więcej niż flirt i że to nie jest zdrada tylko fizyczna. Zaczyna się coś co zajmuje pierwsze miejsce w życiu zdrajcy ...zakochuje się szybko zawija żagiel odchodzi i to jest przyczyna rozwodów.

Często zdarza się tylko raz, zwykle przy sprzyjających okolicznościach - w podróży, na wakacjach, pod wpływem alkoholu. Nieraz wynika z potrzeby sprawdzenia się i potwierdzenia własnej atrakcyjności. Prawie połowa dorosłych mężczyzn deklaruje, że przeżyli jednorazową przygodę z kobietami, z którymi nic ich nie łączyło. Podobne doświadczenie ma za sobą prawie 30 proc. pań. Po takiej przygodzie zdradzający na ogół traci zainteresowanie zdobyczą. Czasem skok w bok może uświadomić realną wartość stałego związku. Pod wpływem poczucia winy zaczyna się bowiem dostrzegać zalety partnera.I to już nie jest taka zdrada ,tak tłumaczą sobie zdradzeni przez kogoś

Gość Ropuchaxxz
Ja bym wybaczyła zdradę gdyby wyruchał jednorazowo laskę i do mnie wrócił a ona by skomlała jak suka za nim i gryzła sobie wargi że wolał mnie wole to niż żeby mnie zostawił i poniżył bo wtedy ta nowa czułaby się lepsza!