Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana93Lili

Boję się zrobić kupę gdy mój chłopak jest w domu.

Polecane posty

Gość czy możesz..
mój przy mnie sra a jakże.. tylk ja przy nim nie . nie dałabym rady nie ma bata

Gość czy możesz..
tzn nie przy mnie ale nieraz mu wlazłam

Gość funawenturja
Fizjologia fizjologia, ale np. my staramy sie byc na tyle kulturalni wobec siebie, ze wszelkie pierdy ( co zdarza sie glownie jemu) odbywaja sie w kiblu. Oczywiscie czasem nie jest to mozliwe. Ale jesli jest, to zawsze. Jakos tak sie utarlo :D

Gość funawenturja
No to ja nigdy mojemu nie wchodze do wc, ani on mnie. Nie ma takiej potrzeby. Rozumiem, ze to chwila jakiejs tam intymnosci. Poza tym 1razem kiedy mnie prosil. Ale to nie chodzi o skrepowanie czy obrzydzenie tylko po prostu o spokoj. W koncu moze samotnie sie wysrac :D nie jest dzieckiem. Ale np. zdarzalo mi sie bezposrednio przy nim wymieniac tampon.

Gość gość
Moze jak bedziesz pod prysznicem to woda bedzie wlaczona nic nie bedzie slychac zrobisz kupe potem wyperfumujesz i nic nie bedzie a kupa to naturalna rzecz tak jak kichanie kaszlenie smarkanie wymiotywanie sikanie

Gość gość
Pusc sobie w kiblu muzyczke zeby nie slyszal jak popierdujesz otworz okno zeby nie czul smrodu i udawaj je bierzesz prysznic.

Gość gość
ja mogę się załatwiać tylko przy kocie,tylko,przy rodzicach mogłam w domu ,a teraz jak ich odwiedzam to też nie mogę,nie lubię tej czynności i działa mi to na nerwy ,to powinno być jakoś inaczej skonstruowane:-) potem jeszcze zawracanie głowy z myciem bo muszę być zawsze czysta, inaczej jestem chora

Gość gość
kiedyś wlazłam do toalety w pracy po koledze to naprawdę już do końca kojarzył mi się z tym śmierdzącym kiblem

Gość Malenita
Hahaha !!!!! Miałam ten sam problem i wyleczyła mnie z tego ..... UWAGA!!!! GRYPA ŻOŁĄDKOWA. Tak ze mnie leciało przez dwa dni z każdej strony co 10 minut ( chłopak stał i ubolewał nad moimi meczarniami) ze jak w końcu przeżyłam ten koszmar to normalna mała śmierdząca kupka w obecności chłopaka nie robiła wielkiego Hallo ...... POLECAM BUZIAKI :******

Gość gość
jako nastolatka wiadomo mieszkałam z rodzicami i zawsze jak chciałam kupę przyłaziła pizda sąsiadka i nawijała z moją matką godzinami ,a kuchnia gdzie gadały była przy kiblu i wszystko było słychać ,dwa kroki dalej dwie nawijające baby,teraz jak sram wszyscy mają wypierdalać ,mam uraz:-)

Gość gość
Następnym razem wypił zawartość dezodorantu, jak się wysrasz będzie pachniało fiołkami...

Gość gość
Moja wspollokatorka ma tak samo. Ostatnio przyjechal jej chłopak - naprawdę fajny gość, Ale jak poszedł to toalety to omg... co chwila pufff i plum...A smierdzialo z dobrą godzinę Po jego wizycie :O ona nic... tylko siku i to ze 3 razy w trakcie 3 dni gdZie normalnie chodzi co godzinę!! . Łaski czy Wy zwariowalysvie ? A co po ślubie ? Też będziecie się tak spinacze czy calkiem odpuscicie sobie bycie atrakcyjna skoro już macie partnera?!

Gość pt
Kiedyś za czasów JPII zastanawialiśmy się z kolegami jak papież robi kupę i doszliśmy do wniosku, że tak samo jak inni. Pomyśl więc, że skoro nawet Franciszek to robi to i Ty możesz.

Gość gość
Gdy musiałam to zrobić przy moim chłopaku, puszczałam mu muzykę albo włączałam film i zamykałam drzwi od pokoju i od łazienki. Na pewno się domyślał, dlaczego, ale olewałam to. A może się nie domyślał :D ? Ostatnio to mu puściłam: https://www.youtube.com/watch?v=_JXBg4SHH3k PS Muzyka w łazience to zły pomysł, i tak wszystko pewnie słychać. Lepsza muzyka przy uchu tego, który ma nie słyszeć :P

Gość gość
Poza tym można robić wszystko, żeby wyszło cichutko :D

Gość gość
Nie możecie baby srać przy chłopie to niech wam wsadzi wuja w klopie. Anal czyści kanał i to nie jest banał.

Gość gość
Haha a gdyby chciał uprawiać z Tobą seks analnie to co by zastał? Kupę! Pomyśl czy wtedy nie byłby to większy wstyd poza tym wstrzymywanie stolca przez tak długi czas jest co najmniej niezdrowe i nienormalne. Boże co ja w ogóle robie na takich forach :D Dziewczyno pamiętaj w kupie siła sam ją właśnie robię .

Gość gość
Bez żadnych złośliwości łup sobie pampersy

Gość gość
Ale wy kobiety macie wielkie problemy aż mi z tego chce się śmiać i to zdrowo potem na starość będzie jedna czy druga popuszczać w gacie robienie klocka to naturalna rzecz

Gość gość
Temat sprzed 4 lat i provo jakiejś malolaty :D

Gość gość
Ech te dzieci śmiać mi się chce z was i to prężnie co w tym takiego wstydliwego zrobić kloca przy kimś obcym mnie gdy się chce nie patrzę na nic tylko idę do kibla potem będzie jedna czy druga popuszczać na starość czy wy kobiety sobie zdajecie z tego sprawę jakie to jest nie zdrowe takie wstrzymywanie gówna w dupie

Gość gość
Ech te młode gimnazjalistki nie mają co w domu robić to piszą głupoty wstrzymywanie kupy jest nie zdrowe dla organizmu potem na starość będzie problem ze zwieraczem i samo g****o będzie wam lecieć po nogawkach i to pręźnie co w tym takiego brzydkiego i ochydnego zrobić u kogoś klocka ? Nie rozumie tego za bardzo

Gość gość
Mam podobny problem co autorka sprzed lat.. Widze ze nie jestem w tym odosobniona. Doskonale wiem, ze jest to niezdrowe i bardzo meczace ale nie potrafie sobie z tym poradzic. To jest jakas blokada psychiczna. Od paru miesiecy mieszkam z chlopakiem. Toaleta jest osobno, jest w niej tylko kibelek a obok pokoje. Wc jest jakby w srodku mieszkania i to jest katorga dla mnie jak on jest w domu. Gdyby byl polaczony z lazienka to jakos bym sobie poradzila i sie przelamala a tak sie mecze... Glupi problem a ja nie umiem sobie z nim poradzic:|

Gość gość
was chyba wysmiewali w dziecinstwie za zrobienie kupy lub siku w nieodpowiednim miejscu lub momencie, stad teraz te zahamowania. wpoili w was, ze czynnosci fizjologiczne to cos brudnego i wstydliwego, co trzeba ukrywac przed innymi, bo beda sie smiac. zgroza...

Gość jola fryzjerkaaa
pamiętaj! wal zawsze twaardooo! i wszystko pójdzie gładko :)

Gość gość
Niech założycielka tego forum idzie zrobić kupsztala na połe tak jak robią to pieski

Gość gość
Ładnie potem dziewczyny musicie mieć zauwasezemie jak nie walicie kloca przez parę dni dziwię się źe takiej jednej i drugiej jeszcze nie rozerwało dupska

Gość gość
Lubię walić klocki i to prężnie o każdej porze dnia i nocy która mi chce podetrzeć dupkę ?

Gość gość
Widać źe założycielka tego forum sprzed kilku lat to jakaś gimnazjalistka słabe prowo jak można nie robić klocka przez 5 dni mnie to by po tak długim czasie chciało dupsko rozerwać i to prężnie

Gość gość
To niech założycielka tego forum wyjdzie na balkon albo do piwnicy