Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIe wierzacy-wTo

Sklep, Ona piękna przy regale z serami :) a ja...

Polecane posty

Gość NIe wierzacy-wTo

hej nie moge tego przezyć: to by pokazali w TVN tak: Widze ja codziennie przed praca jak pije piwo w osiedlowym dyskoncie gdy robi zakupy do pracy :):) Stoi przy wielkiej, bogato wyposażonej lodówce, z różnymi rodzajami sera różnego gatunku, o różnych kształtach i zapachach, stoi i widze jak jej leci slinka na ich widok, po ich wybiorze podchodzi do stoiska bananowców i chwytając rekoma i sciskając sprawdza który jest hojnie obdarzony oraz mieki by w pracy mogła się oddać wspaniałym chwilą spędzonym z tym fantastycznym dużym i dorodnym owocem :) Po tym podeszła do kasy ja za nią, patrzyłem cały czaś i wyczułem ze w jej oczach nachodzi strach, gdyż czuje wzrok nie wyżytego samca który tylko marzył żeby chwycić ja za bok i zaczął się poruszać jak młody bernardyn w schronisku zamknięty z samymi sukami. Szybko wyszła, ja za nią, ona czuła podniecenie, chciała tego, jednak przechodząc przez ulice nadjęzdzający autobus Autosan, rok 1979 potrącił ja przez co uszkodziła sobie torebke CC i zaczeła się afera. TV niezalezna: Codziennie widze ja w sklepie gdy robie zakupy do swojej pracy. Jest piękna, ma w sobie to coś, czarne kręcone włosy, duże oczy, piękny uśmiech mimo tak wczesnej pory... Widze że tez mnie podpatruje, gdy robie zakupy, jednak dzis przy kasie, gdy stałem za nia, drżałem cały bo miałem w koncu okazje zzagadac. Nie odwazyłem sie, jest za idealna, gdy wyszla ze sklepu bylem na siebie zly. Wsiadajac do auta zobaczylem ze stoi przy ulicy, podjechalem, chcialem sie spytac czy ja podrzucic, ; jednak ona zrobila z 3 kroki od mojego auta, poczulem sie jak niewidzialna osoba:) co za ponizenie, szok, cos takiego mnie spotkalo...

Gość Ty to chyba motocyklista?
I miales przebicie ze swiecy na kask!?!:)

Gość NIe wierzacy-wTo
no wlasnie pisze ale do trudnych spraw :)

Gość NIe wierzacy-wTo
no dorbze, bo sprawa zeszla na dalszy plan, a co z ta porazka, nie potrafie tego przyjac na klate, ze ona mnie tak zlala, normalnie poczulem sie jak duch, niewodoczny...

Gość AdasFraczek
dobre :):):) usmialem sie, masz chlopie talent