Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BABY1023

Gdzie kupić dobry stanik na nietypowy romiar we Wrocławiu?

Polecane posty

Gość BABY1023

Tak jak powyżej wspomniałam. Nie jestem z Wrocławia, ale od jakiegoś czasu tutaj mieszkam. Mam problem ze znalezieniem odpowiedniego stanika. Mój rozmiar to 70D (o ile już nie 65D). Nie szukam już w sieciówkach typu HM czy Cubus, bo zazwyczaj kiedy pytam w nich o ten rozmiar Panie ekspedientki twierdzą, że właśnie wszystkie się sprzedały i czekają na dostawę ( ten sam tekst od kilku miesięcy). Proszę Was, może któraś z was ma podobny problem i mogłaby polecić jakiś sklep. Pozdrawiam

Gość BABY1023
Szczerze, to wolałabym przymierzyć je przed zakupem, bo moje piersi nie są do końca tych samych rozmiarów:/ Mimo wszystko, dziękuję bardzo za pomoc :)

Gość idż do triumpha
tam mają też nietypowe rozmiary

Gość BABY1023
Ten znam, a jakieś inne?

Gość poszukaj czegoś takiego
jak stanikowa mapa a nawet popytaj w esotiq oni , czasem bywają obwody 65 ;) i miski do F , jak chcesz zmniejszać obwód o jeden rozmiar to pamiętaj o zwiększeniu wtedy miseczki o jeden rozmiar, czyli jak przechodzisz z 70D to nie 65D tylko 65DD albo E ;), masz jak najbardziej typowy rozmiar , kłopotliwy i nietypowy to np 60 JJ a uwierz wiele osób cierpi z tego powodu ;)

Gość mamakacpra2009rrrrrrrrrrrrrrrr
ja mam 70F kupilam dwa staniki w triumph i sa idealne :) w sieciówkach mojego rozmiaru nigdzie nie moglam znalesc . odrazu mowie cena tak jak za moj rozmiar to 150-180 zł

Hej, to naprawdę nie jest nietypowy rozmiar:P Swoją drogą, noszę ten sam - 70d/65dd. Po prostu producenci bielizny idą na łatwiznę i wmawiają nam, że wszystkie nosimy 75 B a D to już dojna krowa:P. Jest mnóstwo firm, które produkują biustonosze na jeszcze bardziej "nietypowe" rozmiary. Zarejestruj się na portalu balkonetka.pl i tam poszukaj dziewczyn z podobnymi wymiarami do Ciebie i zobacz, jakie noszą staniki. Ja kupuję głównie na allegro, czasami trafię w TK Maxx albo właśnie odkupuję od którejś z dziewczyn z balkonetki.

Gość BABY1023
Problem polega na tym, że nie chcę kupować przez internet. Tiumph ok, tylko on też jest dosyć drogi. Muszę przymierzyć stanik zanim go kupię, bo tak jak już wspomniałam, ze względu na różne wielkości obu piersi muszę kupić stanik na większą, a w drugą włożyć poduszeczkę, żeby były równe. Wierzcie mi, to nie jest łatwe. Swoją drogą, nie wiem czy przypadkiem ta większa pierś nie jest większa aniżeli D :/

Gość a ja kupuje panache
i daję 100-150 zł w sklepach perfect bra , taniej jak za triumfa a mam 70G ;) spoko chwalcie triumfa spamerki , możliwe też ,że się nie znacie i przepłacacie za badziewie

Gość jak szkoda na lepsze staniki
to poszukaj w esotiq albo polska Dalia czy Vena , nawet Ava robi takie rozmiary , popytaj w bieliźnianych sklepach

Gość do idż do triumpha
ty idź do diabła ze swoim triumfem spamerko :P może jak sam lucyfer zobaczy twoje obwisłe cycki w szmatach dla starych bab to skończy ze sobą:P

Gość BABY1023
No dobra, to gdzie mogę znaleźć wymienione przez was was marki? :) I o co chodzi z tym triuphem? Kto spamuje ?

Gość gość
Zdecydowanie polecam sklepy internetowe. Tam często można znaleźć produkty niedostępne już w zwykłych sklepach. Ale także wybór jest o wiele większy, a ceny o wiele niższe. A przy okazji można natrafić na fajne zniżki i promocję. Zdecydowanie polecam zakupy w sklepach internetowych. Nie dość, że wygodniej to jeszcze korzystniej.

Gość baskimama
http://stanikowamapa.prv.pl/ Brafit Studio, ul. Hłaski 40, Milla, ul. Ruska 34 (Pasaż Mikołajski), OnlyHer, ul. Wł. Jagiełły 3/7, Polecam zwłaszcza ten ostatni :) Aha, i to nie jest żaden nietypowy rozmiar, a całkowicie normalny, i na dodatek jeden z najpopularniejszych.

Gość BABY1023
Uwaga, byłam w weekend na zakupach i okazało się, że mój rozmiar to nie jest 70 D tylko 65 F, właściwie 65 FF. Teraz to mam problem (znalazłam jeden sklep, z którym dostępny był taki rozmiar) :/

Gość baskimama
Nie masz problemu, bo możesz kupować przez internet (zamawiasz, mierzysz, nie pasuje to odsyłasz czy wymieniasz) ;) Poczytaj Lobby Biuściastych, Stanikomanię i Balkonetkę to będziesz miała większą orientację co i gdzie zamawiać :) No i sklep na pewno nie jest jeden, tylko wszystkie te 3, które wyżej podałam bez problemu na Ciebie będą staniki mieć.

Gość eeeeeeee????????
karooolciagam, matko, co ty za badziewie reklamujesz? :o

Gość gęsi prać nie potrafią
up up dup dup ciup ciup

Gość Baaasik
A ja poleca sklep na ul.Pomorskiej róg Brodatego. Oj, ten sklep to "wychował" chyba kilka pokoleń. Nie jest to sklep który pojawił się niedawno i zaraz zniknie. Panie wiedzą co sprzedają, oj wiedzą. Na oko potrafią powiedzieć rozmiar, hehe - ale to efekt wieloletniego doświadczenia. Ja polecam bardzo

Gość gość
Wybacz droga spamerko, ale ten Moni to zwykły bieliźniak jakich masa, ofertą ani tym bardziej obsługą takiemu Onlyher czy Milli nie dorasta nawet do pięt.