Lampeczka001 0 Napisano Grudzień 7, 2012 nie boicie sie, ze zawioda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiarygotka kotka Napisano Grudzień 7, 2012 nic nie jest na 100%%% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lampeczka001 0 Napisano Grudzień 7, 2012 Ja mam problem, zeby sie przelamac? chociaz ginekolog mnie uspokajal. Mowil, ze to nie mozliwe, zeby zajsc w ciaze biorac tabletki, ze pewnosc jest na 99,9%. Ale jednak ciagle sie boje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Grudzień 7, 2012 Ufam w 100%. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olk Napisano Grudzień 7, 2012 nie ,nie ufam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lampeczka001 0 Napisano Grudzień 15, 2012 Moze ktos jeszcze sie wypowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja bym do ust nie wzięła Napisano Grudzień 15, 2012 pigułki. to są hormony,za 25 lat bedziecie chore na nowotwory i choroby układu krążenia. ja mam wkładkę i ufam jej na 100%. wkładkę z miedzią,bez hormonu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariiika 0 Napisano Grudzień 15, 2012 Fajnie, to najpierw sobie zrobie dziecko już teraz zebym mogla mieć wkładke:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja bym do ust nie wzięła Napisano Grudzień 15, 2012 aha, no właśnie--nie pomyślałam o kobietach,które nie rodziły;) ale pigułki bym nie łyknęła mimo to.wolałabym gumkę lub przerywany stosunek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lampeczka001 0 Napisano Grudzień 15, 2012 Nawet jak nie bedziesz brala tabletek to nie wiadomo czy nie zachorujesz na raka albo zakrzepice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lampeczka001 0 Napisano Grudzień 15, 2012 Tyle z was bierze tabletki a tak malo sie wypowiadacie czy ufacie im czy nie i dlaczego. Ja jeszcze sie nie przekonalam do nich. potrzebuje wypowiedzi innych kobiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneta19861704 0 Napisano Grudzień 15, 2012 ufam - brałam 3,5 roku i powiem szczerze że nieraz zdarzyło mi się zapomnieć i wziąć z 24 godzinnym opóźnieniem ( dość często ) i nie było ciąży - odstawiłam i po 3 miesiącach ciąża, potem znów brałam, odstawiłam i po jednym cyklu ciąża. Ale teraz już nie chcę hormonów i mam jak Pani wyżej wkładkę, miedzianą i jest super... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość panie cos pan Napisano Grudzień 15, 2012 Ufam bardziej niż prezerwatywom :P a też mi się zdarzyło pominąć tabletkę nieraz. A wkładki mieć nie mogę bo mam za krótką szyjkę macicy po porodzie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bialamasajka Napisano Grudzień 17, 2012 Ja nie używam, bo nie chcę się truć. Zaufałam metodzie objawowo-termicznej, używam Cyclotestu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach