Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiskamiska

zakłopotana nowa kafeterianka a ciąży

Polecane posty

Gość kiskamiska

witam was serdecznie słuchajcie sledze te forum od kilku dni, ale mimo to postanowilam napisać mam nadzieję, iż nie zostanę odrazu skrytykowana na starcie bo nie taki jest mój cel. Otóż męczy mnie uczucie jakby ciężkości piersi, nie mam śluzu, jestem w 29 dniu cyklu, ostatni stosunek był 16 dnia cyklu z prezerwatywą DUREX, mój partnet wypił przed kilka piw także nie doszedł do końca z Pania Gumką też nic się nie stało. Jednak to męczy mnie to, cos mi nie daje spokoju, może jednak jestem w ciąży? ale przecież to niby niemożliwe zeby stosując prezerwatywe z którą nic się nie stało zajsc, co nie? zazwyczaj cykle mam regularne, co 26-30 dni, dzis jak jużwspominałam wcześniej jest 29 dc zrobilam test o czułosci 20 ml z tym że nie był to poranny mocz i wynik wyszedł negatywny, uspokójcie mnie troszkę dziewczyny i napiszcie co o tym myślicie? dodam, że bardzo denerwuje sie z tego powodu co powoduje u mnie ból żołądka i to ze nie chce mi się jeść. Proszę jesli chcesz zostawić glupią odpowiedz nie odpowiadaj wcale,albo poprostu to przemilcz

Gość lhl/hl/hl/kh/lih
Spokojnie, ja tez tak mam przed okresem.To normalne, w ciaży nie jestes. A jakby ci sie tydzień spóźnił to dla swiętego spokoju zrób test :)

Gość tvtales
no kolejna bezmózga kretynka sie znalazla idz kurwioszonie, zrob test i zniknij z forum jebanay kmiocie

Gość kiskamiska
do pana/pani niżej nie umiesz czytac ze zrozumieniem? nie chcesz nie pisz i jesli chcesz cos glupiego napisac tez nie pisz... ale skad uczucie ciezkosci w piersiach? zrobilam dzis test i wyszedl negatywny

Gość KklementynaDopuki
Możesz zrobic badanie krwi i to cie powinno uspokoić .

Gość lhl/hl/hl/kh/lih
Ja zawszze mam tak, w kazdym cyklu ciężkie piersi. I po kilku dniach przychodzi okres.Sluz mi znika 2-3 dni przed okresem

Gość nie lubie piatków
dziwie sie, ze kochasz sie z pijanym afcetem w ogole. Smierdziuch na pewno mial oddech piwny :O ale w ciazy na pewno nie jestes, prezerwatywa na ptaszku z którego nie bylo wytrysku ?? Jak moglabys zajsc w ciaże??

Gość kiskamiska
ja nie mam wcale śluzu od owulacji, martwię się ponieważ nigdy nie odczuwalam takiego bnólu piersi przed miesiączką, tzn odczuwałam ale na 2-3 dni przed a czuje je już tydzień. Ale no przecież jak moglo dojsc do zaplodnienia poprzez uzycie prezerwatywy z którą nic się nie stało i on nie miał wytrysku, to mnie zastanawia? może to stres powoduje takie objawy u mnie? niestety tu gdzie mieszkam na badanie beta (wynik ) mozna isc tylko rano od 8-9 a wyniki są dwa razy w tygodniu

Gość kiskamiska
no właśnie smieje sie sama z siebie, jak logicznie pomysle jednak lęk powoduje u mnie takież oto myślenie...

Gość Mała niebieska owieczka 24
ile masz lat, że tak myślisz? to byłaby wpadka 1:10000000000000000000000000000 .... bez wytrysku w prezerwatywie która się nie uszkodziła ... przecież on nawet nie doszedł w Tobie... podejrzewam, że im dłużej będziesz się tak stresować i myśleć tym dłuzej Ci się spóźni. Ja mam co 27-28 dni okres a jak się stresowałam przyszedł po 32 dniach. Z tym, że ja kochałam się do samego końca w płodne, więc mogłam podejrzewać ciąże...