Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WWW123

Mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość WWW123

W ten poniedziałek miałam dostać okres ale nie dostałam. W środę wzięło mnie ostre przeziębienie i trwa do dzisiaj ale okresu nie mam. Mój chłopak twierdzi że już wcześniej coś mnie brało i okres mi się spóźnia bo mieliśmy też trochę stresu z przeprowadzką. Tylko zastanawia mnie dlaczego od bodajże poniedziałku albo wcześniej bolą mnie sutki jak nigdy, ostatnio pobolewa mnie brzuch jak przed okresem chociaż ciągle nie dostaje i mam plamienia od tego wtorku a powinnam dostać normalnie miesiączkę. Pomimo przeziębienia i bólu gardła mam nawet apetyt. A w ostatni weekend i jeszcze kilka dni wcześniej było mi mdło chyba ze 2,3 razy (raz rano raz po obiedzie) i tylko tyle. Osłabiona mogę być przez przeziębienie to domyślam się. A wczoraj bolał mnie dziwnie żołądek -nie wiem czy to zgaga czy co to było? Nie chce panikować że jestem w ciąży ale chyba lepiej wiedzieć wcześniej niż później a tyle objawów naraz mam chyba pierwszy raz i kiedyś byłam nawet chora, miałam grypę a i tak dostałam okres więc się zastanawiam i niestety martwię też. Możliwe że to wszystko przez przeziębienie ale czy mam zrobić test, iść do ginekologa? Dodam że zanim nastąpiły te objawy uprawiałam seks z Moim w poniedziałek prawie 2 tygodnie temu i ostatnio jak nie dostałam okresu w tym tygodniu

Gość łubudubu
ja pier... :O nie musisz być w szkole o tej porze????

Gość ówarzam, rze
Tak to jest, jak dzieci biora sie za uprawianie seksu:O

Gość WWW123
masakra co za dzieciarnia tutaj siedzi:/

Gość JTRJKT
pierdolić sie umiesz a testu nie potrafisz kupic ?

Gość zxzx
Zrób test!

Gość WWW123
zazdrościcie bo was nikt nie chce.

Gość JTRJKT
dzieciarnią to ty jesteś debilko bo nie potrafisz sie zabezpieczyć, pójść do lekarza sprawdzić czy jesteś w ciąży lub zrobić sprzęt. Co my kurwa jasnowidze jesteśmy ???

Gość hhethyet
nie zazdrościmy bo masz grzybice pochwy i kiłe to są tego objawy w ciązy nie jesteś bo twój jest niepłodny

Gość maurella888
ja pierdziele, nastepna.... ile jeszcze takich debilek po swiecie lazi???? tak, kurna, to ciaza mnoga, beda czworaczki!