Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ellejn

chciałabym-

Polecane posty

Aby wysoki,ciemnooki brunet w ,małym hotelowym pokoju siłą przy ścianie zdarł ze mnie majtki,pieszcząc ją nie przerwanie,by lizał moje ciało,z lekka gryząc w kark-by złapał mnie mocno za ramiona całującw szyję wszedł we mnie,chciałabym czuć jego mocne ruchy-dla żartu się wyrywajać i stawiać opór...........

czy moze mi ktos wytłumaczyć dlaczego kobiety lubia byc zdominowane lubia byc przytrzymywane siłą, poddawac sie woli faceta gdy uprawiaja seks

[zgłoś do usunięcia] yyughiuh czy moze mi ktos wytłumaczyć dlaczego kobiety lubia byc zdominowane lubia byc przytrzymywane siłą, poddawac sie woli faceta gdy uprawiaja seks xx w swiecie zdominowanym przez zniewisciałych facetów chcą mieć choc iluzję silnego meżczyzny :classic_cool: Seks jest do tego najlepsz:P

v34 trafna opinia facet powinien pozostać facetem a kobeta kobietą

Gość damianek25
zdominowanie jest cechą seksualną kobiety.Tak jak naszą cechą jest dominacja

Gość damianek25
zauważyłem że im starsza kobieta w doświadczeniu seksualnym to lubi jak facet podczas seksu jest gwałtowny w zdzieraniu bielizny , wchodzeniu w cipkę ,w przygryzaniu sutek itd

może to kwestia temperamentu,może charakteru nie wiem. raczej indywidualna sprawa. gdybym lubiła kobiety-z całym asortymentem zachowań-byłabym lezbijką :) tak trochę zartem

Gość 177 to dla ciebie wysoki?
jesli tak to pasuje do opisu;)

nie mówie o przemocy tylko o dominacji a to ogromna różnica :)

damianek zauwazylem ze to sie wiaze z tym jak duza ma chcice a ona istotnie chyba zwiekiem wzrasta v34 nie zgodze z toba w tym sensie ze kobiety wcale nie chca byc dominowane w swiecie rzeczywistym i raczej daza do czegos odwrotnego

ale wieksza ode mnie?:) ja akurat troche mlodszy jestem od cb;D

kobietom z wiekiem zwiększa się ochota na seks a mężczyznom chyba maleje :) niestety

ostatnio to widze ze kobiety chca zeby mezczyxni brali urop tacierzynski przewijali dzieci byli przy porodzie sprzatali prali i gotowali i jeszcze do tego nie chodzili na mecze na piwo i zeby ubierali sie metroseksualnie i szczegolnie dbali o wyglad a potem w lozku nagle chca zeby facet je dominowal jedyne wyjscie to jeden acet do zycia i kilku ogierow do seksu

yyughiuh--> kobiety uwielbiają zmieniac facetów a potem sa cholernie wkurzone że nie takiego chcieli jakim sie stał :D:D:D:D ale to Ty sie nie daj przerobic:P

Gość Nimfik_pl
ellejn kusząca propozycja :P Daj jakiś e-mail to może coś pomyślimy:p

ostatnio ogladałam program wypowiadał się pofesor ale nazwiska nie pamiętam równiez uważa żę to kobiety w pewnym sensie narzucają facetom taką rolę co powoduje że nie są dominujący. jego wypowiedxobiety chcą aby trzymać za rączkę,być przy porodzie,by facet był bardzo emocjonalny. podobni teraz mało jest wzorów męskości. ja bym była za wypośrodkowaniem. nie można być zniewieściałym ale nie można też być zimnym mięchem-trudna sprawa :P

v34 napisalas ze "chcą mieć choc iluzję" prawdziwego faceta tak jakby to byl jakis zarzut do mezczyzn ze sa znieiwesciali podczas gdy ja widze ze to wlasnie jest z winy kobiet bo one same takich mezczyzn kreują

21:) za malo?

yyughiuh---. jaka wina kobiet? Niektórzy faceci nie dadzą sie wcisnac w rurkowate geyowskie spodenki żadnej babie:P