Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniamaja22

Ide do innego ginekologa 8 miesiecy po porodzie! NIE WYTRZYMAM!

Polecane posty

Gość aniamaja22

Witam, na poczatku maja urodzilam slicznego synka. Jaka jest cena tego? Do tej pory ani razu nie wspolzylam bez bolu! juz nie wiem co sie dzieje! niby wszystko ok,probowalam zeli, dluzszej gry wstepnej- naprawde bywa goraco, teraz dopochwowo Gynoflor, i nic to nie daje! Plakac mi sie chce! w poniedzialek rejestruje sie prywatnie do innego ginekologa, mam dosc cialego bolu i placzu!

Ja bardzo dlugo poporodzie odczuwalam bol podczas wspolzycia ale u mnie okazalo sie ,ze to endometrioza co tak naprawde nie powinno miec miejsca :/ natura ludzka jest nieprzwwidywalna :(

Ja bardzo dlugo poporodzie odczuwalam bol podczas wspolzycia ale u mnie okazalo sie ,ze to endometrioza co tak naprawde nie powinno miec miejsca :/ natura ludzka jest nieprzwwidywalna :(

Gość kokokokokokkkkkk
a bylas szyta?ja rowniez urodzilam w maju.Polog mialam ok 5 tyg,a moze ok 7-8 tygodnia pierwsze proby seksu.Moze do wrzesnia czulam ciagniecie i bol,a potem nagle wszystko ustalo.Bylam szyta ale nacieli mnie malutko.