Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorotka dorotka_v

ludzie to mają tupet

Polecane posty

Gość młoda żona ułożona
Ty masz tupet! jak Cię nie interesuje czyjaś oferta to zamknij okno i szukaj dalej a nei wylewasz frustracje na forum i wymyślasz jakieś głupie powody, tylko po to żeby kogoś obgadać i sobie ulżyć...

Gość tvtales
zenada a te zabawki to smiech na sali

Gość kasssiiiiaaaa
też mnie tacy dobroczyńcy wkurzają, oddam kurtkę za paczkę pieluch czy coś słodkiego.... jako oddam to oddam!

Gość dorotka dorotka_v
czyżbyś to ty młoda żona sprzedawała????

odda za dobrowolna kwote czyli proponujesz ile chcesz. Nie wiem czego tu nie rozumiesz, a reklamowki nie szkoda tylko chyba chodzi o to, ze torba ze zdjecia nie jest do oddania.

Gość hi hi hi!!!!!
nawet siatkę swoją każe przynieść :)

Gość hi hi hi!!!!!
ewelina przeciez pisze prosze przynieść torbe do zabrania rzeczy.

Gość a ty umiesz czytać?
" odda za dobrowolna kwote czyli proponujesz ile chcesz. Nie wiem czego tu nie rozumiesz" to ogłoszenie jest w dziale oddam za darmo! a poza tym jak chcesz pieniądze to piszesz sprzedam a nie oddam.

Gość młoda żona ułożona
Tak, bo Ty myślisz, że tylko ten kto sprzedaje może uważać, że to co Ty piszesz jest niewłaściwe. Ktoś chce oddać za dowolną kwotę zabawki. Co w tym złego? Jak się znajdzie ktoś chętny to nie będzie pyszczył. Co? Ty pewnie chciałabyś żeby Cię ktoś zabrał do SMYKA i powiedział, bierz co chcesz dla swojego dziecka i jeszcze Ci to w różowy papier zapakuje?? Wtedy to byłby dobroczyńca? Opanuj się kobieto, dobrze, że ktoś chce za symboliczną kwotę oddać zabawki a nie wyrzuca je na śmietnik. A jak nie jesteś zainteresowana to po co obgadujesz obcej osobie dupę?

Gość ja tez nie wiem o co
autorce chodzi, poprostu odda za jakąś symboliczne grosze, a co do torby, moze by i śmieszne było gdyby to byla zwykła torba foliowa z biedronki a to jest chyba niezła torba wiec zaznaczyła ze nie chce jej oddawac. takie to dziwne?

Gość a gdzie jest nap ze za darmo??
A GDZIE EJST TAM NAPISANE ZE JEST TO DZIAL oddam za darmo???? przesadzasz

Gość zielona ciżemmka
żona ułożona Ty masz coś chyba z głową? przeczytaj co sama napisałaś? to się kupy nie trzyma. Wg mnie jak ktoś coś oddaje to oddaje ZA DARMO! jak chce z tego mieć jakiś pieniądz to się nie oszukuje ludzi którzy szukają czegoś za darmo i tracą czas wchodząc na takie ogłoszenie. Jka chcesz sprzedać to sprzedaj ale w dziale sprzedam, nikt nikomu nie broni zarobić paru groszy. o co ty się tak wściekasz jak jakaś małolat.