Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja noga

ZAKOCHANIE , ZAUROCZENIA, A MOŻE PIORUN SYCYLIJSKI? PORADA

Polecane posty

Gość moja noga

witam, mam 22 lata, studiuję. mój problem polega na tym że nie wiem jak interpretować zachowanie pewnego chłopaka który mi się podoba. sama chodze jak otępiała i nie potrafię obiektywnie myśleć (dlatego liczę na Waszą pomoc) od jakiegoś czasu jak widzimy się na wydziałowym korytarzu z daleka się do mnie uśmiecha, ale jak przyjdzie czas że rozmawiamy ( na tematy najczęściej szkolne) to minę ma strasznie poważną, pyta surowo i tak jakby interesowały go tylko konkrety , zero "fanu" . Kolejna sytuacja - bylliśmy na imprezie wydziałowej. Wiedziałam że będzie więc ubrałam się tak żeby oczu nie mógł oderwać. (powiem nie skromie że jestem bardzo ladną dziewczyną, na co dzień chodzę ładnie ale schudnie nie wyróżniam się z tłumu a na tej imprezie widziałam na sobie oczy wielu mężczyzn). Podchodził do grona ludzi z którymi stałam, ale nie łapał tematu więc odchodził i tak kilka razy. czasem porozmawialiśmy chwile na jakiś bierzący temat sami ale tenza chwilę się kończył i każdy szedł w swoj a stronę.( tu dodam że mamy inne towarzystwa na imprezowanie). Czekałam aż zaprosi mnie do tańca ale nic... stwierdziłam że może się wstydzi, wziełam go w obroty na parkiecie. Zatańczyliśmy 3 piosenki , uśmiech miał szeroki od ucha do ucha, oczy błyszczące i ciepłe... "OK - myśle- ja zaprosiłam pierwsza więc teraz twoja kolej" niestety nie doczekałam się następnego razu, sama też przeciesz nie będę mu się narzucać. Pod koniec imprezy stojąc z grubką ludzi przy schodach (on na tych schodach siedział, ja stalam nad nim) coś rozmawialiśmy , ja rzuciłam jakąś zagadkową kwestię i w tym momencie poczułam jak nie śmiało złapał/ musnął mnie za rękę 2 X przez sekundę pytając mówiąc "no powiedz, powiedz".Czułam się znieruchomiała i nie zdążyłam nawet nie pozwolić jego dłoni wydostać się z mojej. póżniej już się nie widzieliśmy. więc podbijam pytanie. jak to interpretować, czy ja jestem zakochana czy walnął mnie piorun sycylijski i jak interpretować jego zachowanie?? czy wg was on może cos do mnie czuć czy to tylko moja fantazja?

Gość mnie sie wydaje ze on
Jest gejem

Gość moja noga
nie pomogłeś/aś :/

Gość mnie sie wydaje ze on
Po prostu to co tu napisalas na to wskazuje

Gość moja noga
nie jest gejem

Gość a może......
on jest kapkę nieśmiały i przy bliskim kontakcie onieśmielasz go?